Amcamın 2009 laguna aracı yaklaşık 2 ay önce kumburgazda trafik cezası yedi cam filmi yüzünden.Polis kağıda not düşmüş 1 hafta içinde sökülecek diye.Neyse biz filmleri söktürdük kuzenlerle.Aracı çektik evin önüne.Tamam dedik cezayıda ödemişler.Neyse karar verdiler c180 amg almaya.Ben aracın satılık ilanını hazırladım.2 gün önce biri satın almak istedi.Dün geldi.Anlaştık serviste baktırdı falan.Sorun yok.Bizde mengerleri aradık hemen bugün aracı almaya geliyoruz diye.Tabi kuzenler sevinçli.Her işimiz yolunda gidiyo.Taa ki devir için işlemler başlayana kadar.Bi öğrendik ki araç trafikten men edilmiş.Neymiş cam filmini söktürdükten sonra gelip aracı göstercekmişiz film söküldü diye.Tabi adam vazgeçti aracı almaktan.Bizde bi şekilde aracın men olayını kaldırttık.Ama hala aklım almıyor nasıl olur da polis sökülünce işletin demez.Yada nasıl olur da bir cam filmi yüzünden araç trafikten MEN edilir.Hemde ilk cezasında !!!
Demem o ki dikkatli olun.Ceza yazıldıktan sonra mutlaka ama mutlaka ödemeyi yapar yapmaz gidip işletin filmlerin söküldüğünü.Yoksa malesef yukarıdakiler sizinde başınıza gelebilir...
Herkese iyi forumlar.
aynıı şey benim de muayene konusunda başıma geldi. muayene 1 ay gecikti diye ceza yedim neyse cezayı ve bütün borçları ödeyip muayeneyi yaptırdım. aradan birkaç ay geçti, yine bir çevirmede durdurdu polis, neymiş efendim trafikten men görünüyormuş araç, al işte muayene kağıdı, yok illa men edicem trafikle halledersin sorununu, beni ilgilendirmez diyor. neyse dövüş kavga sorguladı felan, mevzu anlaşıldı. meğer cezayı ödeyip muayeneyi yaptırdıktan sonra trafiğe gidip trafikten meni düşürtmem gerekiyormuş. Ben nerden bileyim kardeşim, bana demezseniz ben nerden bileyim, bu benim işim değil sizin işiniz dedim. Sürücü olarak bindiğin araçtan sorumlusun, aracın trafikten men olduğunu bilmen gerekir diyor bana bir de. Ben sürücü olarak aracımın trafikten men olup olmadığını bilmek zorundaysam, sen de polis olarak, cezayı yazıp beni bilgilendirmeyen, beni böyle madur duruma düşüren polis memurunun hatasından sorumlusun dedim ben de. Neyse dövüş kavga halletik ama bir sürü vaktime, yorulmama ve sinirlenmeme mal oldu. neyse ki sizin yaşadığınız gibi ağır olmadı sonuç. geçmiş olsun.