aramiza hosgeldin;
isterdim ki bu muhabbeti hepimiz bi araya gelip cay icip yuzyuze yapalim
ileride umarim...
kafandaki sorulara bende kendi acimdan cevap vereyim.
golfIV ilk arabam ve almak icin tam 5 ay bekledim. birader daha ikinci ayda olum niye bekliyosun bukadar, cebinde para eskiyo, git al temiz bi araba, bin kullan golf olmasi sartmi yani dedi. israrla bekledim, arabasiz gecirdim tum yazi.
simdi ayni adam her firsatta direksiyona gecmek istiyor ve isi geregi elinin altinda renodan hondaya pek cok arac var. buna ragmen direksiyona gectiginde bi "vay be" diyor inerkende "vay lan" falan diyor. bu yuzden uzun uzun anlatmayayim. umarim golften vazgecme kararini vermezsin.
tabii ki daha ustun araclar var piyasada ancak kendi sinifindan reno fordla falan hic karsilastirma derim. aldigin sadece arac degil prestij ve vizyon olacaktir buna emin ol.
tabi keyfinin kacmamasi icin temiz bi arac almalisin. bunun icin mutlaka ama mutlaka cakal bi adam bul, goster ve oyle al arabani. temizden kastim motor ve sasinin saglam olmasi. bunun haricinde kulluk kirikmis cam catlakmis hic bakma onlar detay.
ben arabadan anlamayan bi adamim. yanima tecrubeli bi adam aldimda arabami sectim. ilk baktigim golf siyah bir 2001di. bayildim cihaza, fiyatta da anlasmistik. yillar sonra ilk defa heyecandan midem bulanmisti. ama araci gosterdigimde les cikmisti. saglam kazali ve motor bitikti. bunun gibi 3 arac baktim ve fos cikti. moralim cok bozulmustu cunku piyasada les arac cok olur kardesim. birader "olum sen delimisin bul bitane 2005-2006 focus yada clio temiz ve kazasiz olur ne ugrasiyosun bunlarla" diyip duruyordu. Nihayet benim kuheylani buldum. cok temiz ve keyfi inanilmaz.
uzun mesajin kisasi : golf al ve sabirla bekle temizini bulana kadar. o sana karsiligini mutlaka verecektir.
saygilar.
bu uzun bi mesaj mi oldu ne?