selam arkadaşlar siz değerli golf 4 kullanıcılarından yardım istiyorum dün internetten beğendiğim golf' ümü aldım araç çok temiz comfortline modeli 2001 ve km 53,000 de aracı tanımka açısından bazı sorularım olacak cevablandırırsanız sevinirim
1. sorum : yağ cubuğu bazı modellerde motorun sağ yan tarafında benimki hemen motorun ön kısnında bu bir model farklılığıımıdır.
2. sorum : araçta sonradan takılan alarm yok ama sahibinin dediğine göre aracın içinde kontak anahtarı takılı değilken ve içeride biri oturuyorsa kapılarda kapalıyken ve kilitliyken aracın kornası ve dörtlü flaşörler ikaz veriyor muş ama ben bunu denedim olmadı. birde sol kapı dan anahtarla kilitlenmiyor zorlarzan ancak kendi mandalını indiriyor diğer kapılar açık kalıyor. diğer sağ kapıdan anahtarla tüm kapılar kolayca kilitleniyor hatta camları dahi açıp kapatabiliyorum. şoför kapısından bunların hiçbiri olmuyor. kapı kilidimi değişecek acaba.
3.sorum : ayak üstü
kitapçığını inceledim aracın biyerinde alarm kapama butonu varmış resimde gösterdiği yer kapı direkleini gösteriyor sanki yada ben öyle benzettim bu modelde öyle buton varmı? varsa neresinde acaba.
4. sorum : yağ değişimi yaklaştı fakat araba sanki dizel motor muş gibi yüksek sesle çalışıyor gürültülü yani yağ değişim zamanı geldiğinde böyle mi çalışır. 3 - 4 sene önce bir arkadaşımda bu modelin aynısı vardı onunkiside böyle çalışıyordu sorduğumda oda yağ değişiminin geldiğini ondan böyle sesli çalışıyor demişti. aldığım kişide bu cevabı verdi aldığım kişi güvenilir biri uçkağıtçı falan değil kendisi doktor du.
5. sorum aracın arka balatalarından ses geliyor şöyleki el freni çekili arabaya oturken normalde giderken frene basınca ses gelmiyor.balatalar mı sert acaba yada balata sipreyi bu sorunu çözebilir mi?