1984/3 tertip Acemilik Burdur Piyade er eğitim alayı şöförlük. Ustalık Hatay - İskenderun 39. Mknz. Piyade tugayı Topçu taburu Mühimmat şöfürü Kamyon 2004 model 6 çeker 10 TON TT MAN
1 ay kadar nöbet tuttum sonra Yazıcı olarak askerlik hayatıma devam ettim.Askerliğimin 6. ayında 100 kişinin yazıcılığını yaparken; ordunun modernizasyonu kapsamıda bir emir geldi Bizim 100 kişilik bölük, 15 kişilik çekirdek bataryaya çevrildi elimizdeki bütün obüsleri kamyonları aldılar
Sadece G3 lerimiz ve bir tane jimyy jip ve land rover açık kasa kamyonet kaldı. Benimde yazıcılık işi tamamen boşa çıktı diyebilirim formaliteden yazıcılık yapıyordum. Derken Boş kaldığımızı gören Tabur komutanı Kışlanın poğaça ve simit dağıtma işini bize verdi. Askerliğimin geri kalanını sabahları tabura simit dağıtarak akşamlarıda tahsilat yaparak, geceleri ise yazıhanede film izleyerek geçirdim. Ey gidi günler diyorum. İskenderun gerçekten çok güzel bir yer ama hayatımdaki en yüksek sıcaklıkları orada gördüm diyebilirim. Aynı kadro aynı yer yine o pis yerde 15 günde olsa askerlik yapmak isterim.