Gönderen Konu: KASKO yardım?  (Okunma sayısı 9918 defa)

Çevrimdışı VOLKAN_EMİR

• Profili Görüntüle
Ynt: KASKO yardım?
« Yanıtla #14 : 05 Haziran 2009, 18:13:51 »
Devran kardeşim;
Ben 5 yıldır aynı sigorta  şirketiyle çalışıyorum.Daha önceleri koç allianz kasko yapıyorlardı bu yıl ilk defa axxa'dan kasko yaptılar.Tabi benim 5 yıldır hasarsızlık indirimim var ( eski arabadan devir edildi ).

Şimdi bu kasko olayında hasarsızlık teminatı denen bişey var.Bende de bu yıl ilk defa uygulandı.Yani ben arabayı bu sene ( allah göstermesin ) pert bile etsem hasarsızlık indirimim bozulmadan seneye yeni arabamda kullanabilirim.Benim de sol iki kapı boyanacak çiziklerden dolayı ve bunu kendi istediğim bi yerde veya kaskonun anlaşmalı servislerinde beyan ile yaptırabiliyorum.Bende haftaya yaptırcam inşallah.Bence arabanda kasko yoksa yaptır ve kasko poliçende hasarsızlık teminatı olayını bi araştırmanı tavsiye ederim.

İyi akşamlar...
Sayfa düzenini bozan büyüklükte imza!

Çevrimdışı devran

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 05 Haziran 2009, 19:11:34 »
saol volkan abi,bakalım yaptırıcaz ama hangi kasko şirketi iyi ? yoksa aralarında pek bi farki yokmu ?

Çevrimdışı VOLKAN_EMİR

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 06 Haziran 2009, 09:47:11 »
Önemli olan tanınmış bi firma olması ve kasko poliçesinin içeriğidir.Yani ucuza yaptıracağın bi firmadan Allah göstermesin arabanın başına bişey gelse kaskodan param gelecek diye aylarca beklemek de var.Sonuçta tanınmış,güvenilir bi firma olsun yeter...

Çevrimdışı devran

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 06 Haziran 2009, 10:37:20 »
teşekkürler volkan abi  :sevgi:

bide bişey daha sorucam arkadaşlar şimdi kaskoyu yaptırmassam diye gidip fiyat aldım bizim boya ustasından

ustamız arka tamponu full boyucak
sağ çamurluk doğrultup boyucak.
sağ taraftaki stop kenarındaki çiziğide halledecek
ayrıca ön tamponun sol tarafındaki çiziği halletcek
komple pasta-cila çekicek 300 tl diyo fiyata pasta-cilasız 250 diyo nasıl sizce fiyat?
http://img30.imageshack.us/gal.php?g=img0156q.jpg

bide stoplar kırık taktırmışken stopları orj. taktırmak istemiyorum kristal stop bi bulamadım bende bu stopu alıcam sızce nasıl

http://images.gittigidiyor.com/1696/16962152_0.jpg

bi fikir verin arkadaşlar ?
« Son Düzenleme: 06 Haziran 2009, 10:42:53 Gönderen: devran »

Çevrimdışı devran

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 07 Haziran 2009, 23:12:11 »
arkadaşlar fiyata yorum yaocak yokmu sizce fiyat iyimi ? yoksa yüksekmi?

Çevrimdışı nakres

• http://www.vwpasa.com/
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 07 Haziran 2009, 23:17:56 »
fiyat iyide usta iyimi ben sana 20 tl ye rulo ile boyarım .........anladınmı  kardeşim..
   arka tampon boyası 100-150
  arka çamurluk boyası  100-150
  komple pasta cila rütüş vs..80-130
  arka çamurluk eziği 40-60
   yani en düşükten hesaplasan bile 320 çıkıyor....
!!!!MECNUN  BİLSEYDİ VW SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...?????...!!!!
    http://www.vwpasa.com/   
    http://www.andcarotomotiv.com]Andcar Otomotiv Hizmetleri[/fon

Çevrimdışı devran

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 08 Haziran 2009, 13:22:20 »
anladım tabiki 3 kuruş iyi yaptırcam diye arabayı halletme diyosun...usta tanıdık bi usta yılların ustası ve bu arabayı aldığımız abimizin de ustası yani uzun zamandır tanıyoruz, nazımız geçer ama şahsen daha önce kaporta işimiz düşmedi işciliği nasıl bilmiyorum sadece temiz titiz işciliği var diye duydum

bide serkan abi resımlere bakmadın sanırım ezik olan sağ ön çamurluk

Çevrimdışı filizbilgisayar2006

• Mk1 e Selam Dolaşmaya Devam
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 10 Haziran 2009, 09:57:31 »
kardeşim ben sigortacıyım bak böyle şeyler çok yanlış bak senden çıkar o para haberin olsun çünkü hakkın değil  ben senin yerinde olsam böyle bir işe girmem haberin olsun  çünkü kasko asla bu numaraları yemez

Çevrimdışı VOLKAN_EMİR

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 10 Haziran 2009, 10:38:07 »
kardeşim ben sigortacıyım bak böyle şeyler çok yanlış bak senden çıkar o para haberin olsun çünkü hakkın değil  ben senin yerinde olsam böyle bir işe girmem haberin olsun  çünkü kasko asla bu numaraları yemez
Tamam da biz de kaskoyu dolandırmaya çalışmıyoruz ki? Zaten hakkımız olan bişeyi yapıyoruz.Benim policem aracın anahtarını bile kaybetsen 500 tl.'ye kadar karşılıyo.Poliçemde var olan bişeyi neden cebimden para verip yaptırayım.

Çevrimdışı SPoRTeXHauST

• Volkswagen Türkiye
  • Kuzen
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf IV
« Yanıtla #23 : 10 Haziran 2009, 13:43:38 »
Önceki sayfalarda, eski hasarların, aracı kasko yaptırdıktan sonra yapılması konuşuldu, ondan bahsediliyo VOLKAN_EMİR. Ama eski hasarları kaskoya yaptırmanın normal olacağını kimse savunmamış zaten. o konu daha fazla uzamasada iyi olur.
Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.

Çevrimdışı ozmo

• 96 Polo 1.6
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 10 Haziran 2009, 19:33:20 »
kaskoyu yaptırsan bile eğer bir hasar için eksper istediğinde gelen eksper tüm aracın resmini çekiyor yani bir hasarı yaptırayım sonra öbürünü yaptırayım diye bir şansın yok birde kasko şirketleri yavaş yavaş milleti kendi servislerine yönlendirmeye başladı araçta veriyoruz gibi promosyonlarla maksat bu tür olayların önüne geçmek ver parayı yaptır cebinden sonrada kaskonu yaptır ne olur ne olmaz burası Türkiye...

Çevrimdışı devran

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 10 Haziran 2009, 22:04:06 »
zaten ustadan fiyat aldım arkadaslar yukardada yazdım yorumları bekledım ama bitek serkan abi yazmış yukardakınları okumadınız galıba bide sonar stop nasıl dıye sormustum? yukarıda fotosu var link olarak