Gönderen Konu: Dayanamadım bi Golf de ben aldım:)  (Okunma sayısı 8341 defa)

Çevrimdışı exp

• Profili Görüntüle
Dayanamadım bi Golf de ben aldım:)
« : 18 Mayıs 2009, 17:26:13 »
Meraba arkadaşlar;
2001 Comf. aldım, daha özelliklerini falan tam bilmiyorum yavaş yavaş öğreniriz artık. İlk dikkatimi çeken bikaç şeyi merak ettim.
-Yavaş giderken özellikle kalkış sırasında sağ taraftan kayış sesi gibi ince bi ses geliyo, hızlanınca ses kesiliyo. Bi de debriyaj yukarda kavrıyo, istop ettirmemek için kasıyorum kendimi. Ve 2.vitese zor geçiyo, bundan önce palio kullanıyodum ona göre çok zor geçiyo vitesler. Aceba debriyaj setini değiştirsem bu sorunlar çözülürmü toptan.
-Kumandadan kapıları kilitleyince sürücü kapısında yanıp sönen kırmızı ışık alarmı mı gösteriyo yoksa immobilizerı mı? Arabada alarm varmı yok mu bilmiyorum, gece falan çalarsa milleti uyandırmayalım:)
-Bide teybi değiştirmek istiyorum, ekran ışığı mavi olan ve sd kart girişi olan bi mp3  çalar önerisi olan var mı?
Teşekkürler

Çevrimdışı white quattro

• S-Line white quattro
    • Profili Görüntüle
Ynt: Dayanamadım bi Golf de ben aldım:)
« Yanıtla #1 : 18 Mayıs 2009, 17:55:11 »
öncelikle hayırlı olsun...
kazasız belasız ve cezasız sürüşler...

sorduğun soruların ve aklına gelebilecek diğer soruların cevaplarını forumda daha önce ki konu başlıklarından bulabilirsin...  :tamamdir  :tamamdir  :tamamdir
« Son Düzenleme: 18 Mayıs 2009, 21:15:34 Gönderen: the_golf »
quattro

Çevrimdışı turtle_bjk

• KaZaSıZ BeLaSıZ...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 18 Mayıs 2009, 21:13:47 »
öncelikle hayırlı olsun...
kazasız belasız ve cezasız sürüşler...

sorduğun soruların ve aklına gelebilecek diğer soruların cevaplarını forumda daha önce konu başlıklarından bulabilrisn...  :tamamdir  :tamamdir  :tamamdir
kesinlikle katılıyorum. forumdaki konulara bakarsan aradığın cevapları daha detaylı bulabilirsin.
Aramıza hoş geldin. Allah utandırmasın.
KaZaSıZ BeLaSıZ...

Çevrimdışı gto

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 18 Mayıs 2009, 22:25:51 »
bu arada yanlış hatırlamıyorsam navitec teyplerin sd girişleri ve mavi ekranı var incelemenizi öneririm  :tamamdir

Çevrimdışı g_vg

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 18 Mayıs 2009, 22:31:31 »
hayırlı olsun
benim aracta hem ön camda hem kapı kilidinde alarm ışığı var
kumandadan sessiz alarma alınca kilitdeki kırmızı ışık ön camdaki ile birlikte yanıyo
sesli alarmda ön camdaki tek yanıyo diye hatırlıyorum
aracı alırken alarmı sormadınmı?

Çevrimdışı cemele

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 18 Mayıs 2009, 23:07:52 »
Alarmi ogrenmenin en guzel yolu. Arac icinde arka koltuga gecin butun kapilari kumandadan kilitleyin sonra biraz hareket edin. Vagu vagu vaguuuuuuuu sesi gelecekmi bence gelecek:) Ben oyle tespit ettim ilk basta

Çevrimdışı cemele

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 18 Mayıs 2009, 23:10:11 »
Bu arada hayirli ugurlu olsun demeyi unutmusum. gule gule kazasiz belasiz gunlerde kullanirsiniz. Tep olarakda forumu inceleyin ve kesinlikle SD - USB giris olmasada RCD 200 lerede bence bir göz atin. Bizim araclarla mukemmel uyum sagliyor. Forumda var.

Çevrimdışı yellow_driver

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: GOLF 6 1.6 TDİ
« Yanıtla #7 : 18 Mayıs 2009, 23:11:11 »
       öncelikle hayırlı olsun. herhangi bir konuda sorularınızı öncelikle ana sayfadaki üstte yan yana duran 5 butondan arama olanı ile istediğiniz soruyu sorarak, daha önce o soru hakkında geçen paylaşımları bulabilirsiniz.
      bu arada güzel tercih yapmışsınız. golf kullanmak bir ayrıcalıktır. kazasız belasız sürüşler :tamamdir

Çevrimdışı SoundCarMan

• Forumillegal.com<<--
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 19 Mayıs 2009, 00:30:07 »
en güzelini yapmışınız golf alarak hayırlı olsun biz ford aldık pişman olduk keşke golf alsaydık

Çevrimdışı G.O.L.F.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 19 Mayıs 2009, 21:34:10 »
Sonunda doğru yolu bulan bir kişi daha oldu :)
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin

Çevrimdışı exp

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 19 Mayıs 2009, 23:49:56 »
Sağolun arkadaşlar Allah hepimize kazasız belasız sürüşler nasip etsin. Öğrencez artık yavaş yavaş, foruma bi göz attım benzer sorunlar başklarında da varmış, çözeriz umarım.

Çevrimdışı revelation

• "Just like what you want"
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 20 Mayıs 2009, 10:51:37 »
exp kardeş hayırlı olsun. sanırım bahsettiğin vites yukarıda kavrama olayı tamamen debriyaj seti - baskı balata da . bunu seti değiştirerek halledebilirsin. Alarm iç alarm ve merkezi kilit olarak oluşur.bunu da en iyi iç taraftan araba kapalıyken kapıyı açarak öğrenirsin sanırım. :D Teyp konusunda ise Blaupunkt RCD200 Mp3 modelini tavsiye ediyorum. Kaya_01 ve ben taktırdık. bir iki arkadaşta sonradan taktırdı. Şimdi isimlerini hatırlayamıyorum. aşağıdaki linkten nasıl durduğunu falan görebilirsin.

http://www.vwtr.net/forum/golf-iv/golfumuze-rcd-200-nasil-olur-t8492.60.html

Çevrimdışı white quattro

• S-Line white quattro
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 20 Mayıs 2009, 15:57:39 »
exp kardeş hayırlı olsun. sanırım bahsettiğin vites yukarıda kavrama olayı tamamen debriyaj seti - baskı balata da . bunu seti değiştirerek halledebilirsin. Alarm iç alarm ve merkezi kilit olarak oluşur.bunu da en iyi iç taraftan araba kapalıyken kapıyı açarak öğrenirsin sanırım. :D Teyp konusunda ise Blaupunkt RCD200 Mp3 modelini tavsiye ediyorum. Kaya_01 ve ben taktırdık. bir iki arkadaşta sonradan taktırdı. Şimdi isimlerini hatırlayamıyorum. aşağıdaki linkten nasıl durduğunu falan görebilirsin.

http://www.vwtr.net/forum/golf-iv/golfumuze-rcd-200-nasil-olur-t8492.60.html

abi sonunda herkeste RCD200 olcak  ;D  ;D  ;D
quattro

Çevrimdışı erdem2179

• erdem2179
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: golf mk3 gti
« Yanıtla #13 : 20 Mayıs 2009, 17:30:49 »
çok ii yapmışsın kazasız belasız İNŞALLAH...
Mk3 gti