arkadaşlar hepinize tekrar merhabalar.... 2004 model passat exclusive 1.6 moel araç aldım. 81 binde idi. komple bi expertiz yaptırarak almıştım. trigerin değişmesi gerektiği notunu düşmüşler. bende arcı aldıktan sonra resmi işlemlerin bitiminde aracı konyadan erzuruma getirdim. sonrasında içinin rahat olması için servise götürüp bakım yaptıracaktım. erzurum Volkswagen servisini aradığımda 90 bin bakımının yüzde 15 indrimle 700 tl olacağını söylediler. ayrıca bu fiyatın içerisinde balatalar, ampül, kartel koruma vantilatör kayışı yok. bende erzurum seatta tanıdık vardı onlarda fiyat aldım ve oraya götürdüm. yapılanlar ;
1- triger seti değişmi (kayışlar bilyeler vs)
2- vantilatör kayışı değişimi
3- yağ, cam suyu, filitrelerin tümü, bujilerin değişimi,
4- sağ zenon far ampülü değişimi
5- ön fren balata değişmi
6- kartel koruması,
7- yol bilgisayarının dilinini ingilizce yapılması ve kapalı bazı özelliklerinini açtırılması ve dataylı kullnım bilgisi,
8- tüm chekap
15 bin km artık sorunum yok.
yukarda saydığım işlerin tümü ince hassas bi işçilikle müşteri emnuniyeti esas alonarak yapıldı ve toplam tutar 600 tl ödeme yapıldı. sanıyorum bunları Volkswagen serisinde yaptırsa idim 1200 1300 tutardı galiba. arkadaşım sıfır honda aldı ve aaracı teslim almadan evvel 250 tl ye kartel koruam taktırdı. gerisini siz düşününün.
bilgi olması açısından veiryorum arkadaşlar bu bilgileri ayrıca ERZURUM SEAT SERVİSİNE TEŞEKKÜRLER.