ÇOK ÖNEMLİDİR , Herkesin okumasında fayda var.. ben alalı 2 ay falan oldu , tanıdığımız bildiğimiz yerden aldık diye servise falan göstermedik aracı ( salaklığımıza denk geldi herhalde ) ... yine burda olan bi topik te yazdıydım , araçta motor sesi haricinde bir ses var diye... ve bu ses , önemsemediğim ses , sac sesi gibi , kafama takıldı , özel bi servisi aradım.. debriya basılı olunca gidiyormu dedi ,debriyaja basılı olarak stop et aracı dedi... dediğini yaptığımda ses gitti..debriyaja basınca ses gidiyor...tekrar aradım servisi , ne dese beğenirsiniz.... volant tan geliyormuş meğerse ses..volant kronik dediler ,2007 modellerde bile volant arızası oluyormuş...volant la birlikte baskı balatada değişecek dedi servis...volant 900 tl , baskı balata 449 tl , + işçilik 150 tl...toplamda 1499 tl.. yani 1,5 milyar..aracı aldığımda vardı bu ses..kartal arabası kullandığım için normal gelmişti bu ses..kartal dı önceki arabam...şimdi enayiliğimemi yaniim, gidecek paramı mı yaniim, siz ne derseniz deyin , ben bir şey diim...aracı kimden alırsanız alın , isterseniz babanız olsun , illaki servise götürüp gösterin...başıma gelenler sizin başınıza gelmesin....selamlar...