Güzel yapmışsın aracı, fotolarda güzel, güle güle kullan.Fakat mod dan önce pis fotolarını koyup moddan sonra tertemiz daha düzgün fotolarını çekmişsin, dikkatimden kaçmadı değil
teşekkür ederim ama bn moddan önce arabanın resimlerini hiç çekemdim fırsatım olmadı bunları bile geçen pazar dolaşırken tesadüf makina yanımdaydı o zaman çekip koydum bak üzerinde sahibinden.com'un damgası var fotoları araba halen internette adam daha ilanı kaldırmamış
Gerçekten çok hızlısın hayırlı olsun. Ama şu var ki yapacakların kafanda belli ise 1 ay müddet iyi bir zaman. Sende bunu gerçekleştirmişsin. Nazar değmesin. Hakkını vermişssin. Kazasız belasız binersin inşallah.
4x 100'e mi döndürsem ben de jant bulamıyorum arkadaş, zorla borbet takacam düz kapak.
"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
5 bijonlar hep Mercedes'lerden çıkma 112.5 falan oluyor ölçüsü. Flanş falan ile takmaya da sıcak bakamıyorum bir türlü. KT1 desen onun da 5x100 ü yok. Borbete kalıyorum hertürlü ben haha. 1 ayda ne güzel hale getirmişsin tek eksiğin düşürmek. Raceland coilover falan alabilirsin aslında 199 euroya. 2 senede bi jant takamadım ben.
yok subayevlerinde bi iki poz almıştım ama bn kalabadayım
hehe sokaklar tanıdık geldi de... ben de yeni apartmanlar yapıldı ya aşağıda, başgimpa açıldı altlarına, o sokaktayım... galerilerin filan olduğu sokak... o zamanKeçiören buluşması flan mı istesek?