abi benim görmeme gerek yok sitedende takip edioyurz senin aracı sen en uygunu en olurunu söyle kısmetse görüşelim...
Benim içime sinmez böyle resimler güzeldir ama canlısı can sıkar benim başıma çok geldi benim gördüğüm kusurlar bana çok kötü gelir sana iyi.. Senin gördüğün kusurlar sana kötü gelir bana iyi.. Gelir inceler kararını verirsin hoşuna gitmesse yol paranı dahi karşılarım... Ben arkadaşlığa önem veririm kimseye elimdeki malın kusurlarını saklayarak yada yalan söyleyerek sonradan üzülmesini istemem..
Ben sana benim gözümdeki kusurlarını söyleyeyem ama bunlar rahatsızlığımdan dolayı ilgilenemediğim ve yüreğime oturan sorunları..
1 = 2. yıla girdi yapıldıktan sonra bundan dolayı boyasında pasta cila ile düzelecek çizilmeler var.
2 = Aracımı kıskananlar tarafından yapılmış 1 adet çok derin olmayan tahminen çakı ile yapılmış bir çizik..
3 = Gene 2 ci seçenekte ki gibi nedenlerden ön kaputun üstüne birisi çok fena zıplamış kaputu düzelttik ama ön tarafında boyasında çatlak var bunların maliyeti çok çok düşük en falza 150tl tutar...
4 = Aracın ön takımı ve frenleri yenilendikten sonra fren ayarına götüremedim...
5 = Koltukların raylarındaki plastikler kırıldı tanesi 1TL onlar alınıp takılacaktı..
Son zamanlardada elektrik tesisatını temizliyorum aracın kendi mesleğim elektronik ve bilgisayar teknisyenliği o yüzden araçtaki saçma sapan fazla kablolar zamanla yıpranmış soket falan varsa bunları değiştiriyorum..
Yani benim için bunlar çok büyük sorunlar ama başkasına göre sorun değiller... Ama şurası gerçek kontağına basarım hiç korkmadan istediğim yere giderim.
Yani şunu demek istiyorum gel arkadaşım elimdeki araba 10 numara diyen kişlerden değilim 10 numara yapıp binmek isteyenlerdenim