Abicim lpg olayı zaten farklı birşey o zaten külliyen arabaya zarar veriyor motora kuru yakıt gidiyor bizim arabaların motorları lpg ile calısacak olmus olsaydı veya bunu tavsiye etmiş olsalardı almanlar şimdiye kadar bütün araçları lpg li olurdu İşte bazı araçlarda çıktı lpgli fabrika çıkısı onlarda göz boyamak yakıtta tasarruf %100 saglıyor ama zararları ortada bunu konusmaya gerek yok
lpg nın zararı var bu dogru ama bu çokkk uzun bi vade de gercekleşıyo yani sen arabanı alıp taksan bu sorunları göremessın zaten arabayı satmış olursun
uzun vadede dusuyosan lpg şart!!!! lpg nin ekonomısı bu devırde tartısılmaz bi insan arabasına lpg takmıyosa ya parası batıyodur yada farklı sebebler vardır.ayrıca yurt dısındakı araç kullananlar TR deki bu fiyatları görselerdi onlarda koşa gidip lpg taktırırdı.
sen 2-3 senede bir arabayı değıstıroyasan böle bi masrafa girmeye gerek yok ben 300.000 kmlerde lpg takılan araçlar gördum ve hiç bi sorun oldugunuda duymadım
arabana iyi baktığını dusunuyosan lpg taktığındada aklın arabnda kalmaması lazım bence...benım aklım arabamda kalmıyo