Enerji; Program turkce degil ama anlasilmayacak bir durum yok internette bir cok yerde modullerin turkcesini gosteren snopshot lar mevcut.
Nakres: Program Demo degil. Fully Registered, activated yazisi ve license numaram mevcut.
Programin calisacagindan eminim ama en buyuk sıkıntıyi interface ara kabloda yasiyorum. Uygun ve kaliteli kablo bulmak lazim. Çinde yapilmis bir suru 10$ lik kablolar mevcut ama bu kablolar saglam bir connection saglamiyor. Diger bir konu ise tamamen tecrube ve bilgi isteyen bir alanda, kendi basima calisip basima baska buyuk dertler acmak olabilir.
Ama uygun kabloyu buldugumda sonuc ne olursa olsun deneyecegim. Cunki her seferde servise gidipte araci baglatmak mumkun olmuyor baglattigin zamanda masrafi fazla oluyor. 4 hafta sonu ust uste servise gittigimi biliyorum. Sebebi ise cihaz araca baglaniyor 3-4 hata cikiyor müşür filan degisiyor, hatalar siliniyor usta haftaya bidaha ugra ariza vercekmi bakalim diyor.
En azindan bu isi basarirsam kendim ne var ne yok ufkatan ufaktan bakarim diye dusunuyorum. Araba al sat yapan arkadas var onada aldigi arabalarda ufaktan fikir verir.
Enerji; biraz daha arastirayim olmadi senin uzerinden e-bay dan siparis verip bi deneyelim.