Arkadaşım bende bu su alma olayıdan bayağı çektim ve usta falan derken bir sonuç alamadım ve sorunu kendim çözdüm... İlk önce aracının altta görünen tapalarından su alma ihtimali yok, çünkü tapalar araç içine açılmıyor.. Su alan yer o bölgenin en çukur yeri olduğu için araç içine akan su orda birikiyor. Şimdi sorunun çözümüne gelelim.. Öncelikle su alma yerleri 1. Kaput telinin soldan araca girdiği yerdeki conta çürümüşse veya araca LPG takarken burayı delmişlerse su orda giriyordur.2. Bu telin solunda buluna sigorta kutusunun (beyaz renkli) contasından içeri su girebiliyor.. (Tabi aracın su tahliye kanallarını mutlaka kontrol et tıkanmış olabilir. 3. Su alan taraf sadece resimdeki işaretlediğin yerse ıslanan yer tarafındaki kapı içinden su alıyordur. Benim arabada şöför koltuğunun arkasındaki zemin ıslanıyordu. Şöför kapısının döşemesini söktüm, motor vs nin üzerinde monteli olduğu sacın kenarında boydan boya silikon conta var, bu contanın 10-15cm kısmı çürümüştü, burdan giren su araç içine akıyordu... Eğer elin tornavida tutuyorsa bu kontrolleri kendin de yapabilirsin... Kapı içinden su girip girmediğini kolaylıkla tespit edebilirsin,, camların üzerinden hortumla su akıt, kapıyı aç, iç döşemein kapı sacıyla birleştiği bölgede ıslaklık varsa su alıyordur.. Kapı eşiğindeki siyah plastiğe selpak koyup, kapıyı kapat dışardan ver suyu camlara kontrol et..