bugün tabandaki çatlakları geçici olarak onardık. muayeneden geçmek için. çünkü usta onarım yapmak için tabanı komple sökmek gerektiğini söyledi ( taban döşemesi ve koltuklar). onun yerine delikleri siyah bi malzemeyle kapattık, ve kalıncana pütür attık. tüv görevlisi çatlakların görünmemesi gerektiğini söylemişti, artık görünmicek
arka silecegin hortumunu değiştirdim. artık arkadan da fışkırtabilioz
aynaları gökhanın gönderdiği aynalarla değiştirmek için teşebbüste bulundum, sağ aynayı söktüğümde, aynanın altının delik deşik olduğunu gördüm. herifler bi sürü delik açmışlar, içim acıdı. uygun bi şekilde sağ aynayı monte ettim, ama sadece arka vida tuttu, ön vida boşa dönüyor. arkayı sıkıca sıktım, yapacak başka bişe yoktu. sol aynayı söktüğümde daha da bi şok oldum, herifler vidaları kırmışlar, yivleri deliğin içindeydi. o yüzden sol ayna kaldı, yarın bidaha başka bi şekilde denicem bakalım....
cam filmlerini temizlettim.
far ayarlarını da yaptırdıktan sonra muayeneye hazır olcaz. inşallah bu sefer sorun çıkmadan geçerim.
bu arada çağlar jantlarımı kargoya verdi. geldiklerinde hemen alabilirsem lastiklerimi alıp takıcam nasipse. şimdiki jantlara talip çıktı