düğün yok birkan kayınpeder mevlüt yapcak, biz de nikah töreni gelceniz tabi gelin alıda vwtr konvoyu olsun isterim
20 kasım diye dusunuyoruz inş
Hayırlı olsun İlker abi Senin adına Üzüldüm ama bi yandanda sevindim çünkü hayat için bir uğraş veriyosun ve bu çok güzel bişi. allah herkeze senin yaşadığın bu mutluluğu yatması dileğimle hayırlı olsun diyorum abicim. Hadi yap şu düğünüde gelip Gökhan la birlikte daha keşkek dövücez, Keşkek yicez daha bea ..
Keşkek ne la ben keşkeği valla KÜFÜRBAZ HAYDO'da duydum daynaklı pilav falan diyodu
Bu nebiçim Bursalı ya Bursada Yokmu Keşkek abi bununda bişey anladığı yok.. Sen olmassan Bak Erşan abi orda pehlivanı yetiştiriyo bana yetişmiştir onunla karşılıklı döveriz..
Ben yenilikçiyim oğlum fast food falan de tamam
hehehe nasıl yenilik bu mk1 e biniyosun yenilikçiyim diyosun
Onun yeri başka ona özel T-Şhirt bastırıcam sırf arabam yüzünden manitamdan ayrıldım valla baktım kızla ilgilenmekten arabayı yıkayamıyom benim başka bi sevgilim var dedim kim dedi arabam deyince belli zaten arabaya baktığın gözle bana bakmıyosun diyo
aynı muhabbetı bir tanesıde bana yapmıstı. arabayıda yenı almısım bı dunya sıkıntısı vardı arabamla ugrasıyorum die kıskanıyordu .dayanamadı gitti arabayı sattımı duymus sımdı arada mesaj atıyor