Gönderen Konu: Camlara Film Kaplama  (Okunma sayısı 18944 defa)

Çevrimdışı barut

• Profili Görüntüle
Ynt: Camlara Film Kaplama
« Yanıtla #28 : 18 Ocak 2011, 16:38:37 »
tüvtürk muayenesinde hafif kusurla geçebilirsin diğer muayenede hafif kusurlar halen devam ediyorsa AĞIR KUSUR olur...

Çevrimdışı OffLineR

• Volkswagen Türkiye
  • İtinayla, sabırla, keyifle modifiye edeceksin ! :)
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2001 Range Rover & 2016 C180
« Yanıtla #29 : 18 Ocak 2011, 17:46:13 »
Buna emin misin.
Çünkü her muayenede istisnasız farlara hafif kusur yazıyorlar.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Çevrimdışı ReDDeviL

• Aℓтαη Dємιякαуα
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 18 Ocak 2011, 18:28:38 »
biz pederın arabayla benım arabya beraber yaptırmıstık 1 numara amerikan tonuda çok güzeldi akşam koyulaşıyo gündüz polisin kızmayacagı koyulukta (gerçi yine polisine göre değişir) tonu çok güzel daha sonra bundan çok arkadaşım yaptırmıstı 2 arabaya 500 istediler 400 e yaptırdık
ADK

Çevrimdışı golge

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 18 Ocak 2011, 19:28:49 »
filmsiz olmaz diyorum  :tamamdir
.../-----------------\...
../__________ ___\..
./[__]======[__] \. |\_______________/| |_\_____________/_| 
       my golf is my passion

Çevrimdışı cavanozz

• Can
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: MK III Sportline, MK I GTI, MK IV Pasific, Passat SW 1.4 TSI Comfortline, Sharan 1.9 TDI Highline
« Yanıtla #32 : 18 Ocak 2011, 21:08:18 »
camlar renkli olursa hiç bir kusuru yok camlarınızı değiştirin olsun bitsin  ;D 
yeni yine yeniden..!! 8)

Çevrimdışı barut

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 18 Ocak 2011, 22:35:55 »
camlar renkli olursa hiç bir kusuru yok camlarınızı değiştirin olsun bitsin  ;D 

:D o işte yaş artık hehehe

siyah camlar artık TSE onayı alamıyor sadece yeşil ve tonlarında var ben çok uğraştım o işle bulamadım. Eğer elinde TSE onaylı cam olan bir yer bulursanız acilen adresi istiyorum  :saygılar

Çevrimdışı ali500

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 19 Ocak 2011, 00:36:55 »
ARKADAŞLAR MERHABA BENDE GEÇENLERDE GOLF 5 TSI ALDIM
ALDIKTAN İKİ HAFTA SONRA MUAYNEM VARDI FİLM CAM YAPTIRMADAN
MUAYNEYE GİTTİM VE ORDA MUAYNEYE GELEN BİR ÇOK ARAÇTA FİLM CAM VARDI
ORADAKI ADAMLARLA KONUŞTUM MUAYNECİLERE SORDUM HAFİF KUSUR OLARAK GEÇİRİYORLAR.

TRAFİK POLİSİ FİLM CAM OLDUNU FARKEDİP SENİ ÇEVİRİNCE SANA FİLM CAMDAN CEZA YAZAMIYOR
SADECE BİLGİLERİNİ ALIYOR VE SÜRE VERİYOR O SÜRE İÇERİSİNDE SÖKTÜRMEZSEN GELİP ARABANI KAPINDAN ALIYORLAR ARTIK
1.İNCİ VE 2.İNCİDE CEZA İLE ATLATMA İMKANIN VAR 3 DE BAĞLARLAR.

valla iki gün önce haberlerde izledim durdurduklarına 140 lirayı yazdılar filmleri de orda söktürdüler... cezayamı yanarsın tekrar film parası vereceğine mi :) allah ellerine düşürmesin :)

Çevrimdışı golge

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : 19 Ocak 2011, 19:38:00 »
valla iki gün önce haberlerde izledim durdurduklarına 140 lirayı yazdılar filmleri de orda söktürdüler... cezayamı yanarsın tekrar film parası vereceğine mi :) allah ellerine düşürmesin :)

onu ben de izledim yakaladıklarını söküyorlardı cayır cayır. cezayı da yapıştırdılar hepsine. o iş biraz göstermelik iş. amir ağa diyor gidin bugün filmlere ceza kesin yarın radardan en az şu kadar kesmeden gelmeyin. o iş öyle. ha yasak mı yasak orası ayrı ama yazlık yerlerde de şart ve oralarda da kimse arka taraflardaki filmlere bişey demiyor arkadaş. benim arkalarda var sadece senelerdir kullanırım kimse daha bişey demedi. ki milyon kere sökseler milyon kere de geri takarım ustalar. yaz geldi mi yazlıktan çıkmıyoz arkadaki adam pişsin mi kardeşim.

BIRAKSINLAR ŞU GÜZEL ARAÇLARIMIZIN KEYFİNİ ÇIKARALIM YA. AKŞAM AKŞAM ADAMI ZORLAMAYIN.
« Son Düzenleme: 19 Ocak 2011, 19:39:49 Gönderen: golge »
.../-----------------\...
../__________ ___\..
./[__]======[__] \. |\_______________/| |_\_____________/_| 
       my golf is my passion

Çevrimdışı ali500

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 20 Ocak 2011, 00:33:43 »
onu ben de izledim yakaladıklarını söküyorlardı cayır cayır. cezayı da yapıştırdılar hepsine. o iş biraz göstermelik iş. amir ağa diyor gidin bugün filmlere ceza kesin yarın radardan en az şu kadar kesmeden gelmeyin. o iş öyle. ha yasak mı yasak orası ayrı ama yazlık yerlerde de şart ve oralarda da kimse arka taraflardaki filmlere bişey demiyor arkadaş. benim arkalarda var sadece senelerdir kullanırım kimse daha bişey demedi. ki milyon kere sökseler milyon kere de geri takarım ustalar. yaz geldi mi yazlıktan çıkmıyoz arkadaki adam pişsin mi kardeşim.

BIRAKSINLAR ŞU GÜZEL ARAÇLARIMIZIN KEYFİNİ ÇIKARALIM YA. AKŞAM AKŞAM ADAMI ZORLAMAYIN.
eyvallah gölge kızma yaaa:) sakin ol.. dediğin gibi milyon kere sökseler milyon kere de geri takarım :)

Çevrimdışı OffLineR

• Volkswagen Türkiye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #37 : 20 Ocak 2011, 11:30:58 »
Ben de yaza doğru takıcam büyük ihtimal.
Hem de iki sene sonra söktürecek olmama rağmen  :(

Çevrimdışı R-Line

• Golfsburg Edition
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #38 : 20 Ocak 2011, 12:46:32 »
niye söktürüyon paşa  >:(

Çevrimdışı BLaCk_VWoLf

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #39 : 20 Ocak 2011, 12:49:48 »
muayeneden hafif kusur olarak geçiyor söktürülmesine gerek yok ki  ::)

Çevrimdışı cavanozz

• Can
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: MK III Sportline, MK I GTI, MK IV Pasific, Passat SW 1.4 TSI Comfortline, Sharan 1.9 TDI Highline
« Yanıtla #40 : 20 Ocak 2011, 13:32:44 »
muayeneden hafif kusur olarak geçiyor söktürülmesine gerek yok ki  ::)

öyle de güzel kardeşim trafik sistemine işleniyor..  yani seni trafik çevirdiği zaman plakanı girince hafif kusurlu olarak camlarda film olduğunu görecek... şimdi diceksinki zaten çevirdiğinde görecek...  o noktada şöyle bir durum var trafik seni niye çevirdi..  hız ihlali,  kırmızıda geçtin vs. evraklarına bakar cezanı yazar gönderir... o anda camlarda filme takılırsa ona da ceza yazabilir..  hafif kusurun sistemde çıkması ve çıkmaması senin için %50 şans demek..  çok basit bir örnek plakan sistemde camlarda film hafif kusurlu görünüyor gecenin bir körü trafik seni çevirdi.. gece olduğu için canımdaki filmi farketmesi %80 daha zor ama sistemde gördüğü için ceza yememe şansın daha az... 
yeni yine yeniden..!! 8)

Çevrimdışı OffLineR

• Volkswagen Türkiye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #41 : 20 Ocak 2011, 14:43:47 »
Ruhsatı yenilemek için emniyete gidince hafif kusur olarak kalmıyor ama.
Söktürün, muayene istasyonunda söktüdüğünüze dair imza alın öyle gelin diyorlar.