İstanbul' a yağan karı çeken yok mu?
nizam nerde çektin bunu kardeşim?Ne fuarı?yeni mi? Doğru parayı basarsın imalatını yaparlar, taze çıkar yani mal güzel bişey aslında.ama fiyat çok uygun gibi geldii görüntüdeki cihaaza..bilgi verirsen sevinirim babam bizim tekne "oğuzhan" ı tekneyi değiştirmeyi planlıyorda
Ben çektim abicim
subat ayının on beşinde fuar var oğuz ben sana mesaj atarım sitede duyurmustum fuarı kimse gelmedi kısmetse diğerine gideriz biletler beleş..
Nasıl gelmiyo kimse ben gelecem dedim ya, Olm CNR de adamım var istersen sen sokma kapıdan kovsan bacadan girerim....
gebze nereye baglı ya istanbula mı
ersan abi senin makina nezaman siyah oldu
Sinir ve sitresten bi ara baya kararmıştı işte ozamana denk geldi bu foto ... Şaka şaka araba siyahtı.. Ve ben siyahın getirdiği zahmetlerden kurtulmak için restorasyondan sonra kırmızıya çevirdim aracı..
Ya tamam fuar kolay gidelim güzel olur fuar ortamı muhabbetleri gezileri...Önemli olan şu cnr wow oteli var bu fuarcı ablalarımızında geçici ikamet ettiği ordan bi vip ayarla bize Eralp.. O zmn tamamdır bu iş helaliyle, senden büyüğü yoktur
Oğuzum gel CNR'a girmek ne demek ya bizim için gel sen, otopark parası bile vermiyorum...