ben hergün marmara üniversitesindeym eğer aracı çektiğiniz yerde görürseniz bilinki vento cafe var orda yemek yiyorum misafirim olabilirsiniz...
Öyle birşey olursa biz de arabaları önüne çekelim, Tolga'dan da rica etelim "Photo Shoot" moduna girelim
Ooo DAZEONE graffiti olayı süper baya profesyonelsin galiba bu işte hergangibir grubun varmı?vwtr.net içinde bi duvar boyarsın artık
Biz gelir boyama dışında her türlü desteği veririz.Bu arada çalılmalar çok güzel.Ellerinize sağlık.
Teşekkürler.Ozamn anadolu yakasında güzel merkezi bir yerde izinli bir duvar bulunabilirse mk1 çizebilirim
baba eline sağlık güzel çalısma sanatçıyı ve sanatını destekliyelim
Duvarlar fena.Ben geçen Yaz Berlin'e gittim Berlin Duvarını gördükten sonra bunlar doğal geliyor bana gerçekten çalışmalar güzel olmuş.Eline sağlık....PARALO 61
Teşekkür ederim Nizam ama Türkiyede graffiti pek sanat olarak adlandırılmıyor daha çok duvarları kirletmek olarak adlandırılıyor.Doğal olarak bizi destekliyen çevrede parmakla gösterilcek kadar oluyor sanada teşekkür ederim.e tabiki berlinde bu işle uraşan kişi sayısı türkiye göre hayli fazla ve ordaki imkanlar daha fazla.doğal olarak bizden önde oluyorlar
bir parmakğa beni ekle o zaman sanatçı : toplum yararına bişeyler üreten kültüre olumlu yönde bulunan insandır sanatçı zanaatçıdan gelmiştir kelime olarak...ülkemizde okuma bilmeyen hiç birşey üretmeyen sarkı veya bilmem ne yapanlar sanatçı olarak tasnif ediliyor neyse...