Gönderen Konu: bunu yapabilecek var mıı...  (Okunma sayısı 9307 defa)

Çevrimdışı OffLineR

• Volkswagen Türkiye
  • İtinayla, sabırla, keyifle modifiye edeceksin ! :)
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2001 Range Rover & 2016 C180
Ynt: bunu yapabilecek var mıı...
« Yanıtla #14 : 04 Haziran 2009, 10:51:12 »
1 ay verin bir de o aracı verin.
Aynısını yapmazsam :D :D
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Çevrimdışı erdem2179

• erdem2179
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: golf mk3 gti
« Yanıtla #15 : 04 Haziran 2009, 13:46:48 »
koray 1 ay verdikten sonra ben onu 2 teker üstünde götürürüm ;D
Mk3 gti

Çevrimdışı nefret35

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 04 Haziran 2009, 14:45:07 »

Çevrimdışı TuningLINE

• Polo Community
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 04 Haziran 2009, 15:14:52 »
4 çeker ne kadar avantajlıda olsa kesinlikle gözüktüğü kadar kolay değil
müthiş bir şey :tamamdir
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

Çevrimdışı erdem2179

• erdem2179
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: golf mk3 gti
« Yanıtla #18 : 04 Haziran 2009, 15:29:54 »
4 çeker ne kadar avantajlıda olsa kesinlikle gözüktüğü kadar kolay değil
müthiş bir şey :tamamdir
  tabi ki tunç sana katılıyorum bu video yaya mahsus değil 4 çekiş tabiki çok avantajlı ama yanlayarak girmek el frenini çekip kıç attırmaya benzemez.zordur yani
Mk3 gti

Çevrimdışı OffLineR

• Volkswagen Türkiye
  • İtinayla, sabırla, keyifle modifiye edeceksin ! :)
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2001 Range Rover & 2016 C180
« Yanıtla #19 : 04 Haziran 2009, 20:31:18 »
Sol ayak freni olmadan olmaz gerçketen :D :D :D
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Çevrimdışı CeM öZeR

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 04 Haziran 2009, 20:45:47 »
Bu araba ayarlarla donatılmış bi canavar ne kadar pilotaj mükemmel olsada bi yerde ayar konuşuyo.Sonuçta 4 çeker bu en ufak an hatasında döneceğiniz  yönün tam tersi istikametde bulabilirsiniz kendinizi.Buda video ya göre ya deniz olabilir ya ölümle sonuçlanacak raylara girme olabilir ama yinede dedim ya ayar işte :)

Çevrimdışı strtdriven

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 08 Haziran 2009, 02:41:19 »
tanıtım reklamının yerdeki lastik izleri o haraketlerin kaç kere denendiğini ortaya koyuyor zaten...
bu arada koray,bence sana 1 ay fazla... bir kaç saat yeterli :)

Çevrimdışı devran

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 08 Haziran 2009, 13:34:25 »
bızım forumda nekadar çok driftking varmışta haberimiz yokmuş :D arkadaşlar herkes uçuyor,tamam belkı bu hareketler onlarca hatta yüzlerce denendi altındaki araç kusursuz bii araç ve müthiş ayarlar yapılmış ama 4 çeker bi araç la o hareketleri yapmak 2 çekere göre daha zordur kaydırdıktan sonra arabanın kıçı koptumu ters kontra yaparak ta kurtulamassınız çünkü 4 teker dönüyo sizin yapmak istediğniz hareketin tam tersi olabılır  :tamamdir boş alanda bunları belkı bi nebze yaparsınız ama adamın geçtiği yerler denıze 0- raylar,kolonlar arası solom veya konteynır altından geçiş bunlar milimetrik şeyler hatayı affetmez  :D

Çevrimdışı devran

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 08 Haziran 2009, 13:37:25 »
bukadar iyiyiz diyosunuz bigün 100 le giderken aniden direksiyonu kırıp el frenini çekin bakalım noluyo  :D bukadar iyiseniz yapın bakalım.bizim bi arkadaş eskı kasa corsayla 80 le elfreni çekip viraj dönüyodu ve virajdan takla atmadan çıkıyodu  ;D

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #24 : 08 Haziran 2009, 15:50:45 »
 Devran arkadaşım burdaki arkadaşlar tamamen espiri olsun diye ki buna bende dahil muhabbet ediyoruz... Tabikide bizim bu işleri yapmamız çok zor.. Araç pro, şöför pro ve bide ekipte pro olunca izlemesine doyum olmuyor...

80 veya 100 ile el freni çekip aracını yanlamak iş değil standart bir arabada.. Arkadaşın yaptığı tamamen kelle koltuk işi... Eğerki bu mantıkla gitmeye devam ederse ya kendi canına malına yada başkalarının canına malına kastedecek ve haberlerde trafik canavarı olarak 5dk lık haberi çıkacak...  Ama videodaki yapılan işler mm sine kadar hesaplanıp oluşturulan işler...

O arkadaşının yaptığını ben 16-18 yaşları arasında Reno 12 lerde yapardık tamamen gençliğin verdiği bilinçsiz duygular ile taki bir kamyon ile kıl payı gelinceye kadar film şeritlerini görünceye kadar...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı devran

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 08 Haziran 2009, 18:17:48 »
hayır bazı arkadasların espırı olarak soledıgını bılıyorum ama bazıları bu da neymış felan diye kuçumser gibi kendininde çok rahat yapacagını soylemiş benim lafım onlara  :tamamdir
bizim arkadaş a gelince şuana kadar en ufak kaza yapmadı ama yaparsa direk ölür  ;D o derece manyak gidiyo söylüyorum ama tınlamıyo hayatımda bikere onun araca bindin kutu gibi corsa sı vardı 80 le manyak el freni çekti taksi durağına giriyoduk son anda kıçını topladı ogündür binmiyorum  :D

Çevrimdışı oguz oktay

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 08 Haziran 2009, 19:10:33 »
herkez o adam gibi egitim alsa ugrassa yapar ben ona eminim eger lafın küçümser die banaysa eyw burda isim ver manalı manalı konusma okmu  :tamamdir

Çevrimdışı panik

• DÜŞ GÖRDÜM
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 08 Haziran 2009, 20:17:25 »
Devran arkadaşım burdaki arkadaşlar tamamen espiri olsun diye ki buna bende dahil muhabbet ediyoruz... Tabikide bizim bu işleri yapmamız çok zor.. Araç pro, şöför pro ve bide ekipte pro olunca izlemesine doyum olmuyor...

80 veya 100 ile el freni çekip aracını yanlamak iş değil standart bir arabada.. Arkadaşın yaptığı tamamen kelle koltuk işi... Eğerki bu mantıkla gitmeye devam ederse ya kendi canına malına yada başkalarının canına malına kastedecek ve haberlerde trafik canavarı olarak 5dk lık haberi çıkacak...  Ama videodaki yapılan işler mm sine kadar hesaplanıp oluşturulan işler...

O arkadaşının yaptığını ben 16-18 yaşları arasında Reno 12 lerde yapardık tamamen gençliğin verdiği bilinçsiz duygular ile taki bir kamyon ile kıl payı gelinceye kadar film şeritlerini görünceye kadar...

erşan abi, "ironi" kelimesinin tanımını yapmış,
on numarasın patron....