Dost acı söyler
haklısın gökhan dost acı söler ve bence sölemeside lazım selçuğa bu konuda ve her konuda güvenim sonsuzdur... :saygılar
Görmedim yakından ama ATS 13 14 15 16 var. Bunlar pek ats gibi durmuyor zaten. Replika olarak okadar çok çeşit varki BBS in parçalı olarak bile çok replikası var.
bugun arabamızı kışlık bakıma aldık...arka tamponu yenıden taktık.üstümüzü kapattık tente bakımı yapılıyor,ats ler temızlendı parlatıldı lastıklerını beklıyor,vwtr sticker yolda gelıyor....en kısa zamanda fotolar yolda....
Çabuk hadi fotoyu bekli,yoruz bu arada tente bakımı derken abi sıfırdanmı yaptırıyorsun tenteyi yoksa yama falanmı benimde tenteye bakım yaptırmam lazımda
bugun kamei kaput ustu ruzgarlık taktık aracımıza,ön panjurumuzu ön logo dahil siyaha boyadım..fotolar en kısa zamanda yolda arkadaşlar..ve sadece bagajımı mat siyaha boyatmayı düsünüyorum sizce nasıl olur?
Hadi ne zamandır foto yüklediğin falan yok valla noldu dedim yeni malzemeler hayırlı olsun ama bagaja bence hiç elleme orjinal kalsın daha iyi
ben zaten orjınalden yanayım ama gokhan bagaj cok cızildı bı operasyon sart oldu bence ,bende boyarken mat sıyah olsunmu dıe dusundum cunku kendı rengını cok zor tutturabılecekler burda ister istemez daha kotu sırıtıcak ...