Gönderen Konu: sound project car mk1 Garfield =)  (Okunma sayısı 38533 defa)

Çevrimdışı Mete35MkII

• arabam yok hocam sormayın :)
    • Profili Görüntüle
Ynt: mk1 imle ben geldim =)
« Yanıtla #14 : 07 Haziran 2009, 17:59:20 »
hosgeldın
,...,,,

Çevrimdışı ccc_mk1

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 08 Haziran 2009, 22:23:19 »
2300 TL lik işle bence daha büyük motor işini düşünme bile derim..  1,8 mk1 (namı diyer DX) motor bulman imkansız.. Anca mk2 lerin 8V veya 16V motorunu bulabilirsin ama komple motoru sanırım şanzımanı ve elektrik tesisatı ile 2000TL den aşağı alman zor..

Eğerki böyle bir projen var ise ön şasi yi güçlendirmeni tavsiye ederim... Mk1 lerde travels sistemi yok o yüzden Salıncaklar direkt şasiye takılıyor onun için salıncak şasilerini ve karoser bağlantılarını Gaz altı kaynak yöntemi ile dikmende fayda var... Aynı şekilde Kule leride güzelce diktirmekte fayda var.. Ha şimdi diyeceksinki bu zaten GTI ve ona görede çok sorun olmaması lazım ama unutma altındaki araç yaşını almış metal yorgunluğu olan bir kasa Eğer bunları yapmadan bu işlere kalkışırsan aracın ön takımı çok kısa bir sürede kendi salacaktır....

Aracın 1,6 EG GTI motor olması lazım zaten seni yeteri kadar performasta tatmin edecektir inan bana mk2 1,8 16v makinayı bile kalkışta devirecek bir makinadır yeterki bakımlı olsun...  Enjeksiyon sisteminde sorun var ise ya yenileyeceksin yada yok uğraşamam dersen Çoklu karburatör olayı gireceksin ama en ekonamik yol ise AUDİ 80 ve 100 lerin Emme manifoldu kullanıp Çift boğaz bir karburator ilede standart performansını bozmayabilirsin.. Bu değişim enjeksiyon sistemine tek dezavantaj getirir yakıt ekonomisi performanlı kullanımda çok artacaktır..
anladım abi..peki forumda bi araçta uygulandığı gibi veber karbüratör taksak nasıl olur?

Çevrimdışı strtdriven

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 09 Haziran 2009, 02:13:31 »
önce hoşgeldin kardeşim...
daha sonrada seni selçuğa havale ediyoruz :)
mkI dönüşüm kit uzmanı kendileri..
karbratör dedin mi direkt bağlanacaksın :D

Çevrimdışı ccc_mk1

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 09 Haziran 2009, 03:39:45 »
veber mi taksak ki  :)

Çevrimdışı ccc_mk1

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 09 Haziran 2009, 03:49:10 »
arkadaşlar araç kaportada dodikler konusunda kararsızım.sizin beğendiğiniz çalışmalar varmı?varsa paylaşırmısınız

Çevrimdışı strtdriven

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 09 Haziran 2009, 04:07:36 »
dodiksiz çıkarmayı düşünmüyorsun sanırım ??

veber mi taksak ki  :)

şaşılmaz :)
« Son Düzenleme: 09 Haziran 2009, 04:08:40 Gönderen: strtdriven »

Çevrimdışı ccc_mk1

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 09 Haziran 2009, 12:06:47 »
nerden bulabiliriz fiyatları ne alemde bilen varmı  :)

Çevrimdışı cemdermen

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 09 Haziran 2009, 12:13:43 »
hoşgeldin, kazasız belasız keyifli sürüşler  :)
2006 VW ABT Polo 1.4 Trendline ABS Polo 9n3 ABT Tuning ve Cruise Control

Çevrimdışı mördak

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 09 Haziran 2009, 12:15:50 »
2300 TL lik işle bence daha büyük motor işini düşünme bile derim..  1,8 mk1 (namı diyer DX) motor bulman imkansız.. Anca mk2 lerin 8V veya 16V motorunu bulabilirsin ama komple motoru sanırım şanzımanı ve elektrik tesisatı ile 2000TL den aşağı alman zor..

Eğerki böyle bir projen var ise ön şasi yi güçlendirmeni tavsiye ederim... Mk1 lerde travels sistemi yok o yüzden Salıncaklar direkt şasiye takılıyor onun için salıncak şasilerini ve karoser bağlantılarını Gaz altı kaynak yöntemi ile dikmende fayda var... Aynı şekilde Kule leride güzelce diktirmekte fayda var.. Ha şimdi diyeceksinki bu zaten GTI ve ona görede çok sorun olmaması lazım ama unutma altındaki araç yaşını almış metal yorgunluğu olan bir kasa Eğer bunları yapmadan bu işlere kalkışırsan aracın ön takımı çok kısa bir sürede kendi salacaktır....

Aracın 1,6 EG GTI motor olması lazım zaten seni yeteri kadar performasta tatmin edecektir inan bana mk2 1,8 16v makinayı bile kalkışta devirecek bir makinadır yeterki bakımlı olsun...  Enjeksiyon sisteminde sorun var ise ya yenileyeceksin yada yok uğraşamam dersen Çoklu karburatör olayı gireceksin ama en ekonamik yol ise AUDİ 80 ve 100 lerin Emme manifoldu kullanıp Çift boğaz bir karburator ilede standart performansını bozmayabilirsin.. Bu değişim enjeksiyon sistemine tek dezavantaj getirir yakıt ekonomisi performanlı kullanımda çok artacaktır..

mk2 1,8 16v makinayı bile kalkışta devirecek bir makinadır yeterki bakımlı olsun...

bu bıraz abest kacmıs sankı :)

Çevrimdışı filizbilgisayar2006

• Mk1 e Selam Dolaşmaya Devam
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 09 Haziran 2009, 12:29:14 »
kardeşim ucacakmısınız ya llah muhafaza sonra soluğu direğin birinde alacaksınız yavaş olun ne olacak sanki  allah aşkına elinizdeki ile yetinin türkiyenin yolları belli zaten ben 100 120 geçtim mi ölecem sanıym  akıllı oluna daha hepimiz gençiz daha çok güzel günler yaşıyacagız ondan dolayı sürete agrasifliya hayır diyorum ben kendimce katılanlar   :sevgi:

Çevrimdışı panik

• DÜŞ GÖRDÜM
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 15 Haziran 2009, 23:14:43 »
fotolar geliyor millet, üç tane ama yine de bişeydir, ben heyecanlandım valla...

Çevrimdışı panik

• DÜŞ GÖRDÜM
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 15 Haziran 2009, 23:21:26 »

kolay gelsin kardeşim...

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 15 Haziran 2009, 23:27:03 »
hadi hayırlısı.. darısı basımıza :)

Çevrimdışı burak.akın

• GOLF 1 GLD
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 16 Haziran 2009, 00:08:22 »
istediğin gibi olur umarım hayırlısı olsun :)