Gönderen Konu: Bridgestone ama hangisi?  (Okunma sayısı 4473 defa)

Çevrimdışı mbakici

• 2003 Golf IV 1.6 16V Pacific
    • Profili Görüntüle
Bridgestone ama hangisi?
« : 09 Haziran 2009, 11:26:55 »
Selam arkadaşlar,
Malum yaz ayları geldi, uzun tatil yolculukları başlayacak. Lastikleri değiştirip kafam rahat yola çıkayım istiyorum. Ancak bridgestone almaya karar verdim, hangi model olacağına karar veremiyorum. Lastikler 205/55/r16 , Bridgestone'nun adrenalin ve RE040 modelleri arasındayım. biraz pahalı lastikler gerçi ama lastik seçimi benim için öndemli. Çocucuğumuz var eşimiz var. Paradan kaçınmak istemiyorum. Siz hangi lastiği önerirsiniz? adrenalin ve RE040 arasında hangisini seçersiniz? nereden alabilirim?yorumlarınız benim için çok değerli, bekliyorum. Teşekkürler, hepinize iyi günler dilerim.

Çevrimdışı fosilci

• Profili Görüntüle
Ynt: Bridgestone ama hangisi?
« Yanıtla #1 : 10 Haziran 2009, 19:50:54 »
Selam Mbakici arkadasım biz bundan 1 ay önce belkide 1 ay olmadı GoodYear Excellence aldık, lastik gerçektende çok güzel eger GoodYear alacak olursan Excellence lastigini alabilirsin ben gerçektende cok begendim ses çıkmıyor GoodYear'ın ödül alan lastiklerınden birtanesi 1 defa saglam bir fren yaptım çok güzel durdu abs devreye girmedi bile o kadar sert frene baska bir lastik olsaydı abs çoktan devreye girerdi benim sana tavsiyem GoodYear Excellence git GoodYear bayisine gözün kapalı taktır taktırınca anlayacaksın ne kadar iyi bir lastik oldugunu ve bana hak vereceksin. Lastigini taktırdıkdan sonra ne yaptıgın hakkında bizede bilgi verirsen seviniriz kolay gelsin

http://eu.goodyear.com/tr_tr/tires/repository/Excellence/index.jsp
« Son Düzenleme: 10 Haziran 2009, 19:52:03 Gönderen: fosilci »

Çevrimdışı musti 16

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 10 Haziran 2009, 22:37:34 »
continental sport contac 3 şiddetle tavsiye ederim inceleyin ondan sonra ne isterseniz alın...
Golf kullanmak ayrıcalıktır...

Çevrimdışı enerji

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 11 Haziran 2009, 02:29:56 »
istanbuldaysan yardımcı olabilirim.

Çevrimdışı mbakici

• 2003 Golf IV 1.6 16V Pacific
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 19 Haziran 2009, 15:25:57 »
Bridgestone'nun adrenalin modelini aldım. 255 Tl'den 4 adet. Henüz otobana çıkamadım ama yüksek hızda giderken şerit değişimi, dönüşlerde savrulma hiç yok ve en önemlisi fren mesafesi kısaldı. Ses olayıda oldukça az. Sürüş anında lastiğin gücünü ve yol tutuşunu çok iyi hissediyorsunuz, direksiyona çok çabuk cevap veriyor.

Çevrimdışı erdem2179

• erdem2179
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: golf mk3 gti
« Yanıtla #5 : 19 Haziran 2009, 15:28:24 »
Selam arkadaşlar,
Malum yaz ayları geldi, uzun tatil yolculukları başlayacak. Lastikleri değiştirip kafam rahat yola çıkayım istiyorum. Ancak bridgestone almaya karar verdim, hangi model olacağına karar veremiyorum. Lastikler 205/55/r16 , Bridgestone'nun adrenalin ve RE040 modelleri arasındayım. biraz pahalı lastikler gerçi ama lastik seçimi benim için öndemli. Çocucuğumuz var eşimiz var. Paradan kaçınmak istemiyorum. Siz hangi lastiği önerirsiniz? adrenalin ve RE040 arasında hangisini seçersiniz? nereden alabilirim?yorumlarınız benim için çok değerli, bekliyorum. Teşekkürler, hepinize iyi günler dilerim.  çok iyi düşünmüşsünüz lastik çok önemli ucuzuna kaçmamak lazım bence michelin veya bridgestone re040 tavsiye ederim...
Mk3 gti