Arkadaşım Sportlinelara 1.4 deyip geçme. Herşeyden önce 100 hp. Ayrıca yakıt sistemi farklı, 16v ve DOHC motor. Yani 1.6'dan çok daha üstün bir motora sahip.Ama bahsettiğin 1.4 75 hp motorlu Pololar ise onların 1.6'yı geçebileceğini hiç sanmıyorum.O yüzden 1.6 75 hp Polo çok iyi gitse de Sportlinelara kafa tutma (tabi aracında sağlam modifikasyon yoksa). Bende de 1.6 8v var. Trafikte veya otobanda bana kafa tutup ağzının payını almayan yok. Ama Sportline görürsem yol veririm. Saygı duyarım diyim
arkadaslar 1.6 sportlineler 90 hp 8 valf değilmi tek kapılar hani?
ARKADASLAR benım polo 1.6 ve ben 200 kadranda 200 gectım bıle eger orda kı tutan serıt olmasa 220 ye kadar fırlattırıırım arabayıı yokus assa da degıl yanı normal yok hatta bazen yukarı bıle oldu bıdaha yapıcam fotosunu cekerım sızın ıcın
benım arabanın masallah ı var ıthal cunku arabanın ıcınde seat parcaları var klıma fln arabada toplam 90 devır var 200deyken 70 devıre yenı gelmıs oluyo
dalgamı gecıyosun en sana 3-4 dk da 200 ye cıkarırırım arabayı oda en uzun sure yokus yukarı da bekle cuma gunu tekırdaga yazlıga gıdıcem otobanda cekerım bı vıdeo