Nakres, Barthez iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim.
Halil Kara; Baslik baska anlamlar icersede
gercekten ben arac ile 100k ustu bir yolculuga cikacagim.
Cay en son cikacagim sabah termosta ayarliyacagiz, diger icecekleri ise sali gunu temin ettim:) hersey bitti hediyeler sunlar bunlar. Gunes in ogluma etkisini cok önce kesfeetim yanaklari kızardi 30 dk lik bir yolculuk esnasinda. Bu amacla Carrefour lardan Automix gunes perdesi aldim ama aracta harbiden gecekondu gibi durdu en son daha ucuz cama vantuz ile yapistirmali sök tak bi guneslik aldim. Cam film yaptirmadim temmuz 10 da muayene var ne olur olmaz diye.
Insallah baska birileri bana musallat olmaz ise benden sorun olmaz. Bu arada BMW fildanda cikarsa icabinda yarisiriz anhatarina
saka bi yana gercekten sakin kullanirim , Nakres in yukarda belirttigi bulusmada seri kullanmam ise ; oneriler dogrultusunda son zamanlarda araci biraz performansli kullanmaya basladim benim arac genelde 50 km nin ustune cikmadan depoyu bitirirdi. Bu sekilde devamli hantal ve yavas kullaniminda bazi sorunlara neden olabilecegini soylediler bu yuzden firsat ciktikca 120-150km ye cikiyorum ama burda olmaz baskalari var.