Sonunda ilk uzun yolculugumu tamamladim.
Goruslerim ise sabah erken ciktigimdan yollar bostu ve araci olabildigince performansli kullanma sansim oldu, klima ile beraber cok rahat ve keyifli bir surus keyfi yasatirken rcd 200 mp3 player in da meyvesini uzun yolda istedigim muzikleri dinleyerek topladim. Donus yoluna gece ye kaldigim ve pazara denk geldigi icin trafikte te vardi kararan dikiz aynalarini forumdan hatirlayarak kullandim ve gercekten cok guzel ozellik yapandan Allah razi olsun. Aracin fazla yakmasindan sikayet ediyordum aracim bana gore cok makul yakti klima acik olmasina ragmen hizim degisken olmasina ragmen 650 km 45 lt benzin harcadi.
Donus yolunda 120 km hiz ile giderken kıçıma kadar sokulan ve oglumu korkutan tran
sporter ve bir kac araca cok kısa surelerde 160-180 km hizlari görerek gerekli cevabi verdi. Sadece Volvo 80 e fazla direnemedik. Aracimdan cok cok memnun kaldim. Ama icimi sıkan bolumler olmadimi dersiniz oldu hemde halen icimi acitiyor
Bu araclar cok alcak köy yolunda 3-4 sefer sürtme yapti belediye baskani ile tartima yasadim bu yollarin hali nedir diye insallah alttan bisey olmamistir. Bagaj hacmi kücük, cok dikkat cekici polis durduruyor ve göze gelme ihtimali yüksek.