Ortamda gerilecek bişey yok,dolayısıyla malme de yok :)Konuşuyoruz ve paylaşıyoruz burada:) Tekrarlıyorum, ben sadece kendi görüşlerimi belirtiyorum.Senin aracına şöyle bi araç veya böyle bi araç demedim, demem.Yani bu benim gazlı arabalarla yaşadığım kendi kötü anılarım.Senin aracına bişey demedim ki tutp sen görmediğin bi araca adam edilememiş bir araba almışsın ve seni üzmüş diyorsun.Kesinlikle katılmıyorum çünkü araç benim ve onu en iyi tanıyan benim.Ne seni tanırım ne senin aracını gördüm.Bu arada şimdiye kadar hiçbir Golf 2 dizelimde öyle ağır motor olayına veya pompa veya turbo girmedim.Masrafı gerçekten bilmiyorum.Ama aks dersen 200 liraya malolmuştu.Öyle demeye çalıştığın tecrübe taslayacak biri de değilim ayrıca.Yani sorduğun sorunun cevabını şu an bilmiyorum.Pompa, enjektör ne tutar bilmiyorum.Ama kullanadığım gazlı arabalarda hep masraf yaptım. Söylemek istediğim bu.Yoksa senin aracın iyidir ve güzeldir beni ilgilendirmiyor ki tekrarlıyorum senin aracınla ilgili konuşmadım.Senin yaşını ve mesleki tecrübeni ben de bilmiyorum.Tecrübeliyim derken gazlı arabada ne rezillikler yaşadığımı kastetmiştim, o konuda tecrübeliyim.Yani tabi yaşadığım o gaz rezilliklerini birgün konuşuruz yüzyüze.Seni veya arabanı eleştirmiyorum ben.Senin ayrımadağın konu burası bence
Bi de araçların neyini test edecez ki
Altı üstü 20 yıllık Golfler:) Ama ruhu yetiyo bize işte.