kanalları spreylemek lazım sık sık yoksa motor zorlanıp bozuluyor.
merhaba atık bir sigorta elbetteki yenilenerek devre tekrar tamamlanır arızanın neden kaynaklandığı sonrasında araştırılır... ustanızın ne yapmasını istiyordunuz sigorta atık olduğunu gördüğünde 4 kapı döşemesini söküp tüm motor ve elektrik tesisatını mı kontrol edecekti..
geçmiş olsun hocam...üzüldüm valla..yarın ustamıza bir sorayım belki yardımcı olabilir...
arızanın ne olduğunu söyledim. Cam kaldırma modülü yapıyor dedim. Muhtemelen kısa devre var dedim. Elektrik dersi almış birisiyim. Kural şudur "SİGORTA ATARSA SİGORTANIN ATMASININ NEDENİ ÇÖZÜLMEDEN SİGORTA TEKRAR TAKILMAZ" takılırsa bu olur. Kumanda Rölesine bakacaktı bağlantıyı iptal edecek sonra takacaktı çünkü sorunu söylemiştim. Niye hemen üzerine alınıp savunmaya geçtin ki? üstüme alınmadım ..... eleştiri anlamında yazmadım ..... doğru söylüyorsun dediğin gibi okumuşsun bende okudum ama pratikle teorik bazen birbirini tutmaz.. ustaya arızayı söylediğinde ustanın içinden geçen ''madem biliyorsun bana niye getirdin''dir... ostim de çıkmasını bulabilirsin
anahtarla kapıyı kilitleyince cam açıksa kapatıyor ztn.kapalıysa da açıyor.