Gönderen Konu: kapı iç kolları, torpido, ön konsoldaki, plastik aksamdaki çizikler  (Okunma sayısı 50019 defa)

Çevrimdışı devran

• Profili Görüntüle
ben bardaklığın üzerini ıslak mendille soydum ama çok zor ve yoruyo ufacık plastık parca 20 30 dk surdu daha kolay cıkarabılecegımız bısey varmı alkolle sılsek nasıl olur ?

Çevrimdışı scaliskan

• Profili Görüntüle
hiç geregi yok  sabunsuz bezlerden alın ıslatın ve torpitodakı o siyahları bir guzel silin, kir gibi çıkyor ,daha sonra kapı kollarının üzerindeki plastıkleri sokun , sonra cam kumada panelini sokun, boyacınıza gidin ben bunları metalik griye boyatıcam deyın hemen iki dakikada boyarlar borcumu sordum istemez abi bu bizden olsun dediler çok şık oldu inanın maliyet sıfır
bu kapi kollari ile cam kumanda panelini sokmek nasil zor bi sey mi?biz yapabilir miyiz ?elimizde kalmasin sonra?

Çevrimdışı devran

• Profili Görüntüle
ben soktum bıraz zor cıkıyo ama yapabılırsınız ...elınde kalmaz merak etme sağlamlar baya  :) ama çıkartırken ince uçlu tornavida kullanmak gerekecek tek dıkat et gereken şey çıkarırken çızdırme

Çevrimdışı 35golf4

• Profili Görüntüle
selam.ben bahsettıgınız aksamları kendım soktum gayet kolay ancak bıraz tıtız olmanız gereklı.daha sonra bır boyacaıya goturdum bı gusel temızledı sonra astarını attı ardından da boyattırdım harıka oldu.sokmek 30 dk aldı. sizde yapabılırsınız.sımdı daha keyıf alıyorum o parcalrı gordukce :)))))

Çevrimdışı cemele

• Profili Görüntüle
Boya ile filan ugrasma. Özellikle ön konsol-teyb-vites v.b yerlerin yapistirilabilir parcalari var satiliyor. Ben aldim ve yapistirdim ön konsol a gümüs gri cerceveler cok degisk bir hava verdi. Istanbuldaysaniz Aksarayda 70 tl ye filan bu parcalardan var fön makinasi ilede istarak montaji kendin yaparsin. Olmadi isit tekrar tak.

Çevrimdışı qresel

• Profili Görüntüle
benim daha iyi fikrim var.. aracını tabelacının önünne çekeceksin.. ve beğenmediğin yerleri orjinal kaplamaya yakın etiketle kaplatacaksın hem ucuz hem gösterişli hem hemde kullanışlı...
Farkımız Markamız...!

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
Arkadaşlar hepiniz iyi güzelsiniz de fotoğrafları yok mu bu dediklerinizin?

Çevrimdışı prozac_86

• Profili Görüntüle
Arkadaşlar sigorta ve kasko şirketlerinin anlaşmalı olduğu autoking servisleri var,iç ve dış aksamdaki çizik vs. gibi sorunları ücretsiz yapıyorlar,ben aradım sordum doğruymuş,yakında gidip kapı kollarını ve kumanda merkezinin etrafını yaptıracağım,boş yere para vermeyin kolay gelsin :tamamdir
Muratt

Çevrimdışı fosilci

• Profili Görüntüle
Ben kapı kollarını yenisini taktırdım sıfır aldım :)

Çevrimdışı golge

• Profili Görüntüle
Ben kapı kollarını yenisini taktırdım sıfır aldım :)

kaça aldın fosilci. ayrıca onlar da mı boyalı. boyalı ise zamanla onlar da soyulur diye düşünüyorum.
.../-----------------\...
../__________ ___\..
./[__]======[__] \. |\_______________/| |_\_____________/_| 
       my golf is my passion

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
Arkadaşlar benim de çok canımı sıkan, çözmek ve çözerken araca zarar vermemek için çok kafa patlattığım  bu sorunu nasıl hallettiğimi  anlatayım: aldım elime bildiğiniz kolonya ve bir adet ev  temizlik bezi, sile sile o kötü yapışkan boyayı çıkarttım, zaten o yapışkan boya çıkınca altında çok güzel görünen bir kısım var,(bu arada o bölgeye bu kadar pis ve kalitesiz bir boya kullandığı için vw markasına çok kızdım) eğer alt tabaka yıpranmamışsa öyle bile kalabilir, yok eğer biraz yıpranmışsa ayakkabi parlatma süngerini kenardaki yumuşak göğüs kısmına değdirmeden uygulayarak harika bir görünüm elde edilebiliyo. Herkese tavsiye ederim, sökmeden, kırılma riski olmadan hepsini 10 dk içinde yaptım. Hiç sökmeyle, boyamayla falan uğraşmayın, piyano boyası görünümü denilen görüntüyü andırıyo bitince. Bir arkadaş benzer bir işlemi yaptıktan sonra çok hoş göründüğü için orayı gördükçe mutlu olduğunu yazmıştı bu forumda,haklıymış, o kadar farkediyo gerçekten..

Çevrimdışı mogunaydin

• Profili Görüntüle
Arkadaşlar benim de çok canımı sıkan, çözmek ve çözerken araca zarar vermemek için çok kafa patlattığım  bu sorunu nasıl hallettiğimi  anlatayım: aldım elime bildiğiniz kolonya ve bir adet ev  temizlik bezi, sile sile o kötü yapışkan boyayı çıkarttım, zaten o yapışkan boya çıkınca altında çok güzel görünen bir kısım var,(bu arada o bölgeye bu kadar pis ve kalitesiz bir boya kullandığı için vw markasına çok kızdım) eğer alt tabaka yıpranmamışsa öyle bile kalabilir, yok eğer biraz yıpranmışsa ayakkabi parlatma süngerini kenardaki yumuşak göğüs kısmına değdirmeden uygulayarak harika bir görünüm elde edilebiliyo. Herkese tavsiye ederim, sökmeden, kırılma riski olmadan hepsini 10 dk içinde yaptım. Hiç sökmeyle, boyamayla falan uğraşmayın, piyano boyası görünümü denilen görüntüyü andırıyo bitince. Bir arkadaş benzer bir işlemi yaptıktan sonra çok hoş göründüğü için orayı gördükçe mutlu olduğunu yazmıştı bu forumda,haklıymış, o kadar farkediyo gerçekten..

Birde foto gorsek karar vermemıze  yardımcı olurdu ;)

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
Bugün yetişmedi, en kısa sürede..

Çevrimdışı hakkut

• Profili Görüntüle
BEn de ıslak mendil ile uzun uzun bastıra bastıra sildim. Ama her bir parça için 5-10 dakika arası uğraşmak durumunda kaldım. Bardaklıktaki bardak işareti silindi buna üzüldüm doğrusu. Onun dışında gerçekten çok temiz boyalıymış gibi bir görüntü elde ettim. Herkese tavsiye ederim.