Gönderen Konu: kapı iç kolları, torpido, ön konsoldaki, plastik aksamdaki çizikler  (Okunma sayısı 50008 defa)

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
BEn de ıslak mendil ile uzun uzun bastıra bastıra sildim. Ama her bir parça için 5-10 dakika arası uğraşmak durumunda kaldım. Bardaklıktaki bardak işareti silindi buna üzüldüm doğrusu. Onun dışında gerçekten çok temiz boyalıymış gibi bir görüntü elde ettim. Herkese tavsiye ederim.
Benim bardak işareti de silindi,  temizlik öyle güzel parlıyoki eksikliği belli olmuyo, yine de olmazsa aynısından bir yerden keser yapıştıtırız ;D

Çevrimdışı fosilci

• Profili Görüntüle
kaça aldın fosilci. ayrıca onlar da mı boyalı. boyalı ise zamanla onlar da soyulur diye düşünüyorum.

Bizim buradaki ESKİHİSAR VW servisi var yetkili olanlarından :D oraya sipariş verdim 1 hafta içinde geldi normalde ellerinden tutmuyorlarmıştı 63 lira faturasıda halan duruyor bence öyle ugrasıncaya kadar verin alın gayet güzel şık duruyor ilk hali ben 3 aydan beri kullanıyorum hiç birşey olmadı soyulcagını sanmıyorum tırnagını geçirmedikce ve kimyasal maddeler sürmedikce :)

Çevrimdışı hakkut

• Profili Görüntüle
Fosilci kardeş hangi kapı kollarını aldın 63 tlye. şöför tarafındaki cam otomatiğinin olduğu yer de dahil mi. Ayrıca iç kapı kollarının sadece iç tarafları sanırım. Eğer hepsi 63 ise fiyat gayet makul.
Peki orta konsolu da değiştirmeyi düşünüyor musun? Onlar çok pahalıdır?
« Son Düzenleme: 28 Nisan 2010, 21:29:34 Gönderen: hakkut »

Çevrimdışı fosilci

• Profili Görüntüle
Fosilci kardeş hangi kapı kollarını aldın 63 tlye. şöför tarafındaki cam otomatiğinin olduğu yer de dahil mi. Ayrıca iç kapı kollarının sadece iç tarafları sanırım. Eğer hepsi 63 ise fiyat gayet makul.
Peki orta konsolu da değiştirmeyi düşünüyor musun? Onlar çok pahalıdır?

Hakkut ön iki kapı kolunu aldım arkadakilerde bir sıkıntı yokdu temizdi birebir aynısı zaten benim zaten şöför kapısındaki kırıkdı çatlamıştı degiştirmem mutlak gerekiyordu :) Orto konsolu degiştirmeyi düşünmüyorum fakat bu sigara küllügünün oldugu noktayı sormustum 250 TL felan birşey söylemişti

Çevrimdışı golge

• Profili Görüntüle
63 lira çok ucuzmuş. bu işte bi iş var. isteyen servis istediği fiyatı mı çekiyor acaba anlamadım ki. sadece şoför tarafına bie ondan fazla istiyorlar burda.
.../-----------------\...
../__________ ___\..
./[__]======[__] \. |\_______________/| |_\_____________/_| 
       my golf is my passion

Çevrimdışı fosilci

• Profili Görüntüle
63 lira çok ucuzmuş. bu işte bi iş var. isteyen servis istediği fiyatı mı çekiyor acaba anlamadım ki. sadece şoför tarafına bie ondan fazla istiyorlar burda.

Dedigim gibi alınabilir o kadar pahalı degil :)

Çevrimdışı hakkihakan

• LeGeNd
    • Profili Görüntüle
Family Marka ıslak mendil.  (Yeşil renkli buyuk pakette)  Gidin bunu bulun. Bunun haricindeki tum mendiller-bezler-alkol-tiner-kolanya   hepsi hikaye.  En hızlı cıkaran bu marka. Herkese soylemem :)  Çok ciddiyim bu arada.  Bimde yeşil pakette.
« Son Düzenleme: 20 Mayıs 2012, 05:44:40 Gönderen: hakkihakan »
Pioneer 5250sd teyibimi değiştirip Clarion aldım ve tesisatı hic ellemeden sadece teyp'i değiştirince anladım ki bugune kadar muzik değil HİKAYE dinliyormuşum.Sokaga atacak parası olmayanlara duyur

Çevrimdışı MUSTAFA545454

• Profili Görüntüle
arkadaşlar benim golf tede aynı durum vardı. kapı kolları ve ön gögüs tepb kenarları hep çizikti. teybin kenarını ıslak mendille sildim tamamen çıktı üst koruyucu kaplama ve sıfır gibi oldu, sonra kapı kollarını ve cam düğmeleri kenarını söküp tırnağımla kazıdım koruma plastiğini mükemmel oldu sonrada kol dayamayı söküp etrafını ıslak mendille sildim ve arabımın içi fabrika çıkışı gibi oldu hiç boşuna sprey vb. şeyleri için para vermeyin. ayrıca sprey yapınca parlak anormal duruyor. benim bir kapı koluna sprey yapmışlar önceden onuda bıçakla kazıyıp sprey tabakasını çıkarttım. şuan mükemmel oldu.

Çevrimdışı kralterekeme

• Profili Görüntüle
Ben onları internetten sipariş ettiğim Karbon ile kapladım gayet güzel oldu

Çevrimdışı Sinancetintas

• Yaşam İlaçım Oldun Golf..
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf 4'den Sonra Golf 5
Aynı sorun bende de ve arabamda en memnün olmadıgım şey orta konsolu gördükçe sinirleniyorum..
Bişeyler yapacagım ama Yaa 3 sayfa okudum herkes şunu yağtım bunu yaptım allah aşkına beyler bi resim ekleyinde görelim resim eklemekte artık çok kolay yani.. ;) Resim ekleyelim ki karar vermemize yardımcı olsun..
Das Auto..

Çevrimdışı s1nanozk

• Profili Görüntüle
ya arkadaşlar benim konuya gelsenize  ;D
http://www.vwtr.net/forum/golf-iv/sonunda-aldim-pasific-i-millet-t32310.0.html

kapı kollarını sökemediğim için(biraz da tırsıyorum nasıl sökücem diye  :) ) şimdilik orta konsol ve küllüğü yaptım.arka cam çıtalarına,ön vw logosu ve bi de çakma R32 logom var.arka bagajda  :D

Çevrimdışı furkanyldrm

• Profili Görüntüle
ya arkadaşlar benim konuya gelsenize  ;D
http://www.vwtr.net/forum/golf-iv/sonunda-aldim-pasific-i-millet-t32310.0.html

kapı kollarını sökemediğim için(biraz da tırsıyorum nasıl sökücem diye  :) ) şimdilik orta konsol ve küllüğü yaptım.arka cam çıtalarına,ön vw logosu ve bi de çakma R32 logom var.arka bagajda  :D

Kırmızı işaretli yerden ince bir tornavidayı döşemeye zarar vermeden içeri sokun, hafifçe kanırtın diğer tarafını da elinizle kendinize doğru çekin,işlem tamamdır. Çok korkmayın kırarım diye öyle nazik bir malzeme değil.

Sonraki aşamada göreceğiniz manzara bu, gerisi kolay zaten

İlk fotoğraf " barthez " nickli üyenin açtığı bir konudan alıntıdır, belirteyim.

« Son Düzenleme: 08 Eylül 2012, 01:02:31 Gönderen: furkanyldrm »

Çevrimdışı s1nanozk

• Profili Görüntüle
Saolasın kardeşim.ilk fırsatta denicem ancak kapı kollarını karbon kaplamim diyorum.gümüş gri metalik ya da mat bi folyo bulursam ondan yapim diyorum.bu arada şöför kapısındaki kolu sökme işlemi hakkında da fotoğraf var mı acaba?

Çevrimdışı furkanyldrm

• Profili Görüntüle
Daha önce hiç folyo tecrübem olmadı ama ben hepsini söküp( vites etrafı dahil ) boyamıştım mat siyah sprey boya ile. Gayet güzel olmuştu. Karar sizin iyi araştırıp makul olanı yapın. Şoför kapısının düzgün bir fotoğrafını bulamadığım için siz çekip buraya yüklerseniz yardımcı olabilirim, onu da çıkarmak çok kolay zaten.