Gönderen Konu: Golf 4 alt koruma  (Okunma sayısı 13784 defa)

Çevrimdışı Eldorado

• Profili Görüntüle
Golf 4 alt koruma
« : 23 Haziran 2009, 22:11:43 »
Arkadaşlar selam,
Bugün talihsiz bir şekilde arabamın altını sürttüm. eğilip baktığımda şaseye denk gelen yerde biraz boya kalkmış diye gördüm, zift olan yer sıyrılmış sandım. Elimi uzatıp parçaları çekince gördüm ki orası kalın bir lastikle kaplıymış ve orada biraz sıyrılmış. Aranızda bu malzemenin ne olduğunu bilen var mı, heryerde bulabilir miyiz? Bir kez Ziebart a gitmiştim orada arabanın alt kaplaması olarak böyle bir madde kullanıyorlardı, bu da öyle birşey mi acaba? Şase de herhangi birşey yok, o yüzden kendim yapmak istyorum, bu malzemeyi sanayide veya boyacılarda falan bulabilir miyiz? Herkese teşekkürler

Çevrimdışı cybertronics

• Daha iyisi yine bir VAG'dır
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf MK4 1999 1.6 AKL & Audi A6 2008 4.2 Quattro
Ynt: Golf 4 alt koruma
« Yanıtla #1 : 04 Temmuz 2009, 15:44:56 »
Dostum en trakya tarafına gittiğimde çok sürttü aracın altı orada bir ustaya sordum çelik koruma taktıklar kapak gibi birşey şu anda çok rahatım hem sağlam hemde çarpsada çok ciddi zararı dokunmuyor araca. Bu tarz parçaları sanayide bulman mümkün.
Daha iyisi yine bir VAG'dır

Çevrimdışı turtle_bjk

• KaZaSıZ BeLaSıZ...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 04 Temmuz 2009, 20:54:27 »
çelik alt koruma güzel aslında ama forumda bir yerde okumuştum bizim araçlarda kaza anında motor düşüyormuş. motorun yolcuları sıkıştırarak vereceği zararı indirgemek için. ama bu çelik koruma işi bunu bozuyor. benim plastik korumam bile yok :) düşmüş bi yerlerde hiç farketmedim. sadece biraz dikkatli kullanmak gerekiyor. çapraz geçişleri sıklıkla kullanıyorum mecburen. yani bunu yaptırmak ne kadar doğru tam olarak bilemiyorum.

KaZaSıZ BeLaSıZ...

Çevrimdışı SoundCarMan

• Forumillegal.com<<--
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 05 Temmuz 2009, 00:23:37 »
çelik alt koruma güzel aslında ama forumda bir yerde okumuştum bizim araçlarda kaza anında motor düşüyormuş. motorun yolcuları sıkıştırarak vereceği zararı indirgemek için. ama bu çelik koruma işi bunu bozuyor. benim plastik korumam bile yok :) düşmüş bi yerlerde hiç farketmedim. sadece biraz dikkatli kullanmak gerekiyor. çapraz geçişleri sıklıkla kullanıyorum mecburen. yani bunu yaptırmak ne kadar doğru tam olarak bilemiyorum.

KaZaSıZ BeLaSıZ...
Motor Düşse Bence Daha Kötü olmazmı saçma geldi
Çünkü motor düşüyor 150 ile giderken nerden çıkıcak bu motor arabada yangın tehlikesi oluşur belki araba şaha kalkar:D :D ;D

Çevrimdışı freemaniac

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 05 Temmuz 2009, 14:27:40 »
Çünkü motor düşüyor 150 ile giderken nerden çıkıcak bu motor arabada yangın tehlikesi oluşur belki araba şaha kalkar:D :D ;D

150 ile giderken düşmüyo dostum 150 ile giderken şiddetli bi çarpışma gerçekleşirse düşüyo.  ;)

Çevrimdışı white quattro

• S-Line white quattro
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 05 Temmuz 2009, 16:30:29 »
Konu dağılmış... 150 ile herhangi bi kaza olursa motor düşsün düşmesin hayatta kalmak gerçekten mucize olur gibime gelyor...

Alt mufahaza konusuna gelince bende çelik olandan var... 70 liraya yaptırmıştım...
olur olmaz yerde sürtüyorum  :D çok şiddetli bi ses çıkıyor  >:D
O anda araçta olanlar çıkan sesten dolayı aracın biyerlerini kırıldığını falan sanıyorlar  ;D  ;D

Bu kadar çok sürtmesinin nedeni ise dışa doğru bombeli olması...  :-\  :-\
quattro

Çevrimdışı turtle_bjk

• KaZaSıZ BeLaSıZ...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 05 Temmuz 2009, 17:27:29 »

İyi de bunda komik olan, dalga geçmeni gerektiren bir durum göremedim ben. ben sadece okuduğum bir şeyi paylaştım. doğruluğundan de emin olmadığımı anlatmaya çalıştım. ya ben anlatamadım ya da sana davul zurna...

Çevrimdışı devran

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 05 Temmuz 2009, 17:38:37 »
ilker senin dediğin doğrudur...kaza anında notor yere düşer güvenlik için ayrıca  SoundCarMan 150 değil yarı hızla 75 le duvara gir bakayım sağ çıkabilcenmi  >:( ncap testleri 64 le yapılır ve araçlar perte çıkıyor

http://www.youtube.com/watch?v=RGiqVOG9pIY&feature=related al sana 64 km le ne hale geliyor

Çevrimdışı turtle_bjk

• KaZaSıZ BeLaSıZ...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 05 Temmuz 2009, 21:27:13 »
ilker senin dediğin doğrudur...kaza anında notor yere düşer güvenlik için ayrıca  SoundCarMan 150 değil yarı hızla 75 le duvara gir bakayım sağ çıkabilcenmi  >:( ncap testleri 64 le yapılır ve araçlar perte çıkıyor

http://www.youtube.com/watch?v=RGiqVOG9pIY&feature=related al sana 64 km le ne hale geliyor

:tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir

budur abi

Çevrimdışı cybertronics

• Daha iyisi yine bir VAG'dır
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf MK4 1999 1.6 AKL & Audi A6 2008 4.2 Quattro
« Yanıtla #9 : 06 Temmuz 2009, 00:13:16 »

KaZaSıZ BeLaSıZ...
Vallahi dostum okadarı bilmiyorum ama sonuçta aracın altını vurmasını daha doğrusu araba olur olmaz yerlerde vuruyor ama ciddi anlamda zarar görmesini engelliyor. O konuda çok faydasını gördüm atılganın :D
Daha iyisi yine bir VAG'dır

Çevrimdışı scaliskan

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 07 Temmuz 2009, 14:46:45 »
herkes espri yapmis baya guldum Allah sizi de guldursun ;D
150 ile giderken carpisma olursa motor dusse de farketmez obur tarafta olacagim icin onemli degil ;D
Alt muhafaza degil Allah muhafaza!!! ;)

Çevrimdışı turtle_bjk

• KaZaSıZ BeLaSıZ...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 07 Temmuz 2009, 23:09:39 »
150 ile giderken carpisma olursa motor dusse de farketmez obur tarafta olacagim icin onemli degil ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
« Son Düzenleme: 07 Temmuz 2009, 23:10:11 Gönderen: turtle_bjk »

Çevrimdışı SoundCarMan

• Forumillegal.com<<--
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 07 Temmuz 2009, 23:40:50 »
Bu kadar emin konuşmayın dostum öldürmeyen allah öldürmezz
150 ile giderkenden düşme kastım kaza anında düşmesi motor düşmesi saçma bir yalan bence

Çevrimdışı KÜRŞAD1980

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 04 Ağustos 2009, 23:21:36 »
Arkadaşlar motor düşmesi diye bir şey yok. Sadece masraftan düşmek için muhafaza takmıyorlar.