Abilerim ceylanıma nihayet kavuştum fakat canını biraz yaktım.Tavan lambalarının ampullerini değiştirirken kontraplakların üzerindeki tavan lambalarının devresini bozdum.Şöyle ki içinde lambanın camının düz, sağa basılı ve sola basılı konumları var bildiğiniz gibi.Benim bu manyak lamba kapı açılınca yanıyo kapanınca sönüyo yani düz konum normal.Diğer kapalı konum da normal.Ama gel gelelim kapı kapalıyken yanmıyo.Orda birbirlerine değmesi gereken yassı metal parçalar var onları mo eğdim diye düşündüm açtım kurcaladım iyice kafayı yedi.Napıcam bilmiyorum ya bide böyle şeyler olunca arabaya binesim bile gelmiyo.Başka tip vw nin tavan lambasını taktırsam uyar mı?Montaj bakımından demiyorum zaten tavan vinlex kaplanacak da bişeyler uydururum.Hani diyorum şoför mahallindekinin aynısından taksam oraya hem daha hoş olur bu şimdikiler eski kasa şahinlerin tavan lambası gibi hem.Ayrıca bu dediğim yolcu tarafının lambasını sordum 150 TL orj dedi yan sanayi yok.Araştırmadım ama yan sanayisini bulamazsam başka forumüller arayacağım.Sizlerin de acil yardımını bekliyorum