Gönderen Konu: AUTO KİNG  (Okunma sayısı 10211 defa)

Çevrimdışı orion35

• GOLF AŞKINA
    • Profili Görüntüle
AUTO KİNG
« : 28 Nisan 2009, 08:41:46 »
Arkadaşlar, auto kingte aracına işlem yaptıran varmı tavsiye edermisiniz? ben diğer forum sitelerinde pek tavsiye edilmediğini okuyorum birebir gidip herhangi bir uygulama yaptırmadım. kaskodan yıllık bir miktar küçük hasar onarımı hakkım var bölgesel olarak yaklaşımlar ve hizmetler farkedebiliyomuş netice olarak bayilik sistemine göre çalışan bir şirket. deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.
saygılar...

Çevrimdışı VOLKAN_EMİR

• Profili Görüntüle
Ynt: AUTO KİNG
« Yanıtla #1 : 28 Nisan 2009, 11:29:29 »
Ben geçen yıl eski arabamı orda yaptırmıstım.Bikaç çizik vardı ve tamponları kaskodan boyatmıştım( mini onarım pakete-koç alianse ) Ve sonuç mükemmel olmustu.Eski arabam Hyundai Accent metalik mavi renkliydi.Bilirsiniz biraz zor bir renktir ama gözle asla ayıredilmiyordu.Ben çok memnun kalmıştım tabi benim gittiğim yer Alsancak Statının arkasında Gönen'in yanındaydı sanırım kapanmış orası.Şimdi Bornova da bi yerde varmış haziranda yeni arabamın işlerini de ( şerefsizin biri sol iki kapıyı baştan sona çizmiş ) orda yaptırmayı düşünüyorum.Herkese tavsiye ediyorum.
Sayfa düzenini bozan büyüklükte imza!

Çevrimdışı Halil Kara

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 28 Nisan 2009, 12:12:58 »
Önceki passatımda sağolsun bir arkadaş sigarasını koltuğu düşürmüş ve yaklaşık 3-4 cm büyüklüğünde sigara yanığı oluşmuştu koltuğun üzerinde.Bu iş için deri döşeme yaptırmayı düşünüyordum fakat sonra gördüm ki Autoking sigara yanıklarını çözüyormuş.Başta inanmadım olmaz öyle şey dedim.Sonra Antalya Auto King e gittim.Sigara yanığı olan yeri temizlediler ve içini kumaş parçacıkları ile doldurup yapıştırdılar.
Sonuç beklediğim gibi olmadı.İşlem gören yer sanki sakız yapıştırılmış gibi oldu.Üstelikte 10 dakikalık bu işçilik için 50 lira ücreti de benden aldılar.Memnun kalmadım, parayı da ödemeyecektim ama sonra baktım ki her ne kadar iyi olmasa da yanık haline göre daha iyi duruyordu.Garanti belgelerini de imzaladık 1 sene içinde birşey olursa garantiden yapıyorlarmış.
Tabi benim hizmet aldığım husus biraz ince işçilik isteyen herkesin yapamayacağı birşey.Siz eğer boya koruma yada temizlik-kaporta düzeltilmesi gibi hususları soruyorsanız şunu diyebilirim ki adamların işyeri ağzına kadar doluydu.Boya koruma için 1 hafta boş zamanları yoktu ben gittiğimde.Zaten bekleme salonunda oturacak yerleri yoktu hep doluydu.
Autoking, zeabarth, sonax gibi yerler zaten kalitesini ispat etmiş yerlerdir.

Çevrimdışı corrado

• Volkswagen Türkiye
  • amca
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 28 Nisan 2009, 12:29:48 »
kocaelin dekinde hem fabrikanın işlerini yaptırıyoruz hem bir kaç arkadaşım boya kaporta detaylı temizlik işi yaptırdı.
gayet memnunlar memnunuz.
izmir ne durumdadır bir şey diyemem.
hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır

Çevrimdışı orion35

• GOLF AŞKINA
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 28 Nisan 2009, 14:20:47 »
izmirde daha önce auto kingin bir olayına tanıık olan arkadaşım anlattı. deri döşemesi olan bir araçta koltuk üstünde bir parça yanık olmuş. adamlar orayı tiner yada benzin gibi bişeyle silmişler tabi sonucu tahmin edeceğiniz gibi facia. araç sahibi itiraz edip düzeltilmesini istemiş netice kötü tabi. hatta konuyu ilk açtığımdada söyledim forumlarda pekte iç açıcı şeyler söylenmiyor. illaki gidip bir kez denemek gerek tabi çok dikkatli olma lazım geri dönüşü olmayan bir uygulama canımızı fazlası ile sıkaiblir. boya yamalarında ve kaporta göçük düzeltmelerinde bölgeyi komple kazıyıp işlem yapıyorlarmış bunuda kimse istemez tabi. küçük bir taş vuruğu için tamamen boyaya hiç gerek yok.

Çevrimdışı mcsahan

• Volkswagen Türkiye - 2
  • onsekiz at, onaltı valvit
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 28 Nisan 2009, 14:29:52 »
özellikle tampon ve benzeri plastik aksam tamiratında başarılılar

Çevrimdışı Ouzoo

• Bayılırım otobüs kokusuna
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 29 Nisan 2009, 00:43:57 »
Biz anlaşmalı çalışıyoruz yılllardır gayet başarılılar ancak piyasaya göre çok pahalı plastik tamiratları..Dr vinly, oto zenit gibi firmalar var birde bunlara baksın işi olan arkadaş.
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Çevrimdışı ®oyal

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: T5'04
« Yanıtla #7 : 29 Nisan 2009, 07:59:47 »
Adamların daimi müşterisiyim işlerinde iyiler. :tamamdir

Çevrimdışı seha79

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 17 Haziran 2009, 14:47:02 »
Koltukda sigara yanığı vardı. Yaptıkları tamiratı sevmedim.

Çevrimdışı fosilci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 20 Haziran 2009, 00:19:01 »
Arabama sigarayla birisi binecek :D :bekleriz:

Çevrimdışı revelation

• "Just like what you want"
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 28 Haziran 2009, 00:05:57 »
Temmuz 2 de autoking KONYA da randevum var.. Bakalım memnun kalacak mıyız?!! HDI mini onarım!

Çevrimdışı revelation

• "Just like what you want"
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 28 Haziran 2009, 23:25:01 »
bu arada boya koruma işlemi fiyatları hakkında bilgisi olan var mı? boya koruma yaptırtmayı düşüyorum aracımın rengi baya bir matlaştı.