Önceki passatımda sağolsun bir arkadaş sigarasını koltuğu düşürmüş ve yaklaşık 3-4 cm büyüklüğünde sigara yanığı oluşmuştu koltuğun üzerinde.Bu iş için deri döşeme yaptırmayı düşünüyordum fakat sonra gördüm ki Autoking sigara yanıklarını çözüyormuş.Başta inanmadım olmaz öyle şey dedim.Sonra Antalya Auto King e gittim.Sigara yanığı olan yeri temizlediler ve içini kumaş parçacıkları ile doldurup yapıştırdılar.
Sonuç beklediğim gibi olmadı.İşlem gören yer sanki sakız yapıştırılmış gibi oldu.Üstelikte 10 dakikalık bu işçilik için 50 lira ücreti de benden aldılar.Memnun kalmadım, parayı da ödemeyecektim ama sonra baktım ki her ne kadar iyi olmasa da yanık haline göre daha iyi duruyordu.Garanti belgelerini de imzaladık 1 sene içinde birşey olursa garantiden yapıyorlarmış.
Tabi benim hizmet aldığım husus biraz ince işçilik isteyen herkesin yapamayacağı birşey.Siz eğer boya koruma yada temizlik-kaporta düzeltilmesi gibi hususları soruyorsanız şunu diyebilirim ki adamların işyeri ağzına kadar doluydu.Boya koruma için 1 hafta boş zamanları yoktu ben gittiğimde.Zaten bekleme salonunda oturacak yerleri yoktu hep doluydu.
Autoking, zeabarth, sonax gibi yerler zaten kalitesini ispat etmiş yerlerdir.