15 haziranda coluk cocuk arabaya dolduk ayvalik'a giderken balikesirdeki vw yetkili servise
ugrayayim dedim.uzun zamandir kaputu acmamistim yagi suyu filtreleri hidroligi lastikleri kontrol ettirecektim.
ama onceden internetten vw turkiye sitesinden bakmistim ''express servis'' diye bi sey vardi ve bu tip seylere bakiliyordu.
Neyse coluk cocuk servisin bahcesinde indiler bende iceri servis bolumune girdim.bi kac dakika konusmalarin bitmesini bekledikten
sonra baktim soran yok niye geldigimi.kendim dedim ki express servis yaptirmak istiyorum.gorevli arkadas express servis ne
diye sormazmi.dedim ki biz yola ciktik dun randevu icin aramistim ama randevuyu veren arkadas yok dediler yarin arayin falan dediler.express serviste bekleme yoktu siteye gore ve orda express serviste yapilacaklar yaziyordu.adam tekrar ne yapalim
gibilerinden sorunca yagi suyu falan dedim.neyse biraz bekle dedi.tamam dedim ve yarim saattten fazla bir beklemeden sonra
(bu arada adamin yakinlarinda bekliyorum ki goruntu baskisi yapiyorum cabuk olsunlar diye.cunku coluk oflamaya bahcede cimlere yatmaya basladilar) anahtari istedi arabayi iceri aldi koltuk ve direksiyona naylon kaplama gecirdi elemana verdi arabayi.
eleman 5 dk dolmadan 2-3 dk falan sonra anahtari geri koydu tamam dedi.arabanin gecmisinden falan bahsetti bilgisayar kayitlarindan.borcumu sordum 15 lira dedi.parayi da verdim ama demek ki bu isler
kitapta yazilan gibi olmuyomus onu anladim.