chip yaptın mı hiç şansı yok yalnız ne kadar gittiniz, 4 le iyice sıkıştırıp 5 de yerdin diye düşünüyorum.
"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
bencede bi video olayına girin Cem artık. 207 RC ile kıyaslamanıza gelince 207 RC bilmediğim araba değil. İçinde 4 kişi ile gezerken benim arabadan iyi bir performans çizdiği aşikar. Bu durumda ya bizim gti'lar fos,miadı dolmuş yürümüyor ya da senin denediğin 207 RC çakma RC
aynen 150 bg lik mk3 Rc yi biraz zor kovalar 1 ton agırlıgı var ve 240 tork ayrıca ben 240 ları çok rahat gördüğünü duydum...mk3 240 ı görüyosa Rc hayli hayli görür
İnternetteki tüm videolarına bakabilirsin 207 rc nin 220 diyo 225 demiyo araba kesiciye giriyo 6. vites istiyo ama o da yok malesef.Araba şu an 150 bg olsaydı benimkinden 100 kilo hafif tek kapı stock mk3 GTI'a 40-150 denemesinde 5-6 boy koyamazdım zaten...
Cem yanlış anlama ama arabanın 150hp üzerinde olduğunu sanmıyorum.Sadece filtre egsoz ile 150'nin üzerine çıkman imkansız özellikle Kayseri gibi rakımı yüksek bir yerde.Bana sorarsan 5-6 boy koyduğun tek kapı mk3'de 130hp falan veriyordur dynoda. Peugeot 207 RC 1600cc Turbo beslemeli 175hp 240 nm tork üretebilen bir motora sahip.1280 kg ağırlığında ve 0-100 km hızlanması 7.1 saniye ve maximum torku 1600 d/d'den itibaren üretebiliyor.Araç turbo besleme olduğundan istersen Ağrı dağına çıkart bu performanstan bişey kaybetmeyecektir.Tek dezavantajı uzun şanzumanı.Ama bu uzun şanzuman bir Golf mk3 gti kadar uzun değil o yüzden 265km'de 5. viteste kesiciye giren gti kadar gidemesede 240km hızı rahatlıkla görebilecek kapasitede bir araç. Mk3 GTI ABF motor teknik verileri ise 150hp ve 183 nm torka sahip olup maximum torkunu 4800d/d'de ortaya çıkartabiliyor. 0-100 km hızlanması ise 8.3 saniye. Yılların eskittiği sensörleri ve aktarım organlarını göz önüne alırsak tekerleğe verilen güçteki kayıp 2008 model bir arabaya göre çok daha fazla. Yanlış anlama tamponunda gidemezsin demiyorum,gidersin ama bunun en büyük etkeni 207'yi kullanan arkadaşın yanlış devirleri seçmesi olabilir,vites geçişlerindeki zamanın uzaması olabilir. Yoksa eşit pilotaj seçimlerinde mk3 gti'ın 207 RC'nin 1 boy bile arkasında gitmesi IMPOSSIBLE