herkese merhaba, Orjinal jantları üzerinde olan 2005 model T5 me caravelle orjinal çelik jant bulabilirmiyim sıfır ... Bu konuda yardımcı olabilek arkadaşlar varmı ?
sahibinden.com u bi araştırın internetten ama lastikçileri dolaşsanız daha iyi olur.
şahsi fikrimi sorarsanız dediğiniz jant modeline benzer model olarak imite edilmiş jantlar var onlardan bakın hem orjinalini buldunuz mu satan adam bu mal orjinal diye fiyatta iteleme yapıyorlar. misal ben 17 liklerden istiyordum adam tanesine 300 dedi ben de oha dedim adama
bi de ikinci el yani sıfır olsa gam yemiycem. gidip o paraya borbet alır takaım hem daha havalı olur iki kuruş daha fazla verp bir de kısa yay amortisör taktın mı ooooh
yani bana kalırsa orjinal peşinde koşmanın bi manası yok maddi yönden üzer sizi ama kaliteli marka jantlar var mesela kimsenin beğenmediği cms nin t5 e çok çok yakışan modelleri var netten bir bakın eminim siz de beğeneceksiniz.
son diyeceğim dediğiniz jantları bulmanız biraz zor bulduğunuzun da durumu ne olur bilemem çiziği yamuğu falan. fiyat da çok uçuk. iyisi mi siz marka jantlardan beğendiğinizi alın. :saygılar