MERHABA ARKADAŞLAR
BEN BERGAMADAN MÜZİK ÖĞRETMENİ CİHANGİR ÇOMAK
1 AY ÖNCE 2007 CİTYVAN ALDIM BANA KULLANMA KILAVUZU LAZIM
SERVİSİNE SORDUM 32EURO +KDV DEDİLER. BU ARACA AİT PDF KULLANMA KILAVUZU VARMI ACABA VEYA BU KONUYLA İLGİLİ BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR BENİ BİLGİLENDİRİRSE ÇOK SEVİNİRİM (YOL BİLGİSAYARINDAKİ MENÜLERİN ANLAMI NEDİR ?)
hocam eğer varsa etrafınızda T5'i olan biri ondan alın kılavuzunu fotokopi çektirin dış kapak da yapıyolar hem kırtasiyeciler. Maksat içindeki bilgi değil mi? Ben İstanbuldayım olsa benimkinden çekerdik.
Yol bilgisayarı sorunuza cevap:
1. Yol bilgisayarında yakıt işaretiyle birlikte belli bi km yazar bu kalan yakıtla kaç km gidebileceğinizdir.
2. lt/100km nin yanında belli bir litre değeri yazar bu da 100 km de anlık yakıt tüketiminizdir örn. örn 7.5lt/100km.
3. Bir öncekinde yazdığımın yanında üzeri çizgili yuvarlak vardır (Ø) o da yola çıktığınızdan itibaren ortalamasıdir örn. Ø 7.5lt/100km.
4. Belli bir km değerinin yanında yine üzeri çizik yuvarlak vardır o da yola çıktığınızdan itibaren ortalama hızınızdır.örn Ø 80 km/h.
5. Belli bir dakika ya da saat ve dakika değeri vardır örn. 1h 24min. Bu da ne kadar zamandır yolda olduğunuzdur.
Başka kaldı mı bilmiyorum ama açıklamalar bunlar. Bir daha bakarım unutmazsam ve size onları da söylerim. İyi forumlar. :saygılar