Valla ben aldım baya masraf çıktı ama benden önceki aynı tüp ayarını yaptırmaya gittiğim yerdeki eleman dedi bu araba öncede geldi bize dedi ben duşunuyordum ama nasıl yaptırdınız bunu dedi motorunu valla yaptılar dedim motor tüpte kafa atıyordu resmen sallanıyordu yani neyseki öyle böyle baya bir masraf çıktı nedense hep sanayiye bi ugrayımmı dedimmi sanayinin icinde araba bozuluyor. geçen hafta sanayide kaldım tüpcüye giderken elektrik bobini yandı. Bu haftada gidiyordum hararet lambası yanıyordu kalorifer su kaciriyormuş ama ikinede topu tomu 25 TL masraf ettim para değil yani ama yolda koyması önemli adami bulursan temizini bul yada ben gibi düşük fiyata al masrafı göze al ben 8.5 aldım 2 Bin lira masrafını göze aldım alırken. Ama coğu iyi gözle bakmiyor açikca binerken yüzleri gülüyor ama piyasası yok tek kapı vs yorumlarıda cok duyarsın yani kulagını tıkayıp bineceksin ama satarkende adamını bulacaksın
Senin sorularına pek cevap verebildim sayılmaz ama bende senin gibi acemiyim ilk arabam bu
Ayrıca bende aslen karamanlıyım ama Antalyada yaşıyorum satmaya karar verirsem satarız sana
Ama ben hayalimdeki arabaya çevirecem bunu para yeterse tabi