Gönderen Konu: rölanti devir regülatörü ve abs ışığı  (Okunma sayısı 18613 defa)

Çevrimdışı horoz155

• horoz
    • Profili Görüntüle
Ynt: rölanti devir regülatörü ve abs ışığı
« Yanıtla #14 : 08 Eylül 2009, 22:41:36 »
arkadaslar actıgım konuya cevap gelmedi benim abs işi ne olacak en son sanayide akü sigortasını değiştirelim dediler bakalım ne olacak bana biri fikir versin oısıgı yanrken gorunce arabadan soguyorum abs hidrolik pompasının allah belasını versin aRabadan soguttu beniiii....
efsaneye binenlerde efsanedir...

Çevrimdışı nakres

• http://www.vwpasa.com/
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 08 Eylül 2009, 23:19:15 »
1552 ve ya 1551 test  cihazı olan kimse yok mu orda
!!!!MECNUN  BİLSEYDİ VW SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...?????...!!!!
    http://www.vwpasa.com/   
    http://www.andcarotomotiv.com]Andcar Otomotiv Hizmetleri[/fon

Çevrimdışı horoz155

• horoz
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 09 Eylül 2009, 14:16:02 »
nakres benim konuyla bi tek sen ilgileniyon saol 3 kere bağlandı sisteme hepsindede abs hidrolik pompası dediler 3 kere marmarisde 1 kerede muğlada sisteme bağlalar hata aynı ve silinmiyor forumda okudum farklı yollardan kaynaklanıyomu mesela absden lastiklere giden sensörler sanayide sordum eğer ole olsa bas sensör hatası verirdi dediler en son akü üzerindeki sigortayı zımparaladılar olmadı bakalım şimdi değistirelim diyolar sigortayı oda olmadı bi arkadas abs ile ilgili açılan forumda yazmış arka koltukların altındaki kablolarla alakalı olabilir en son o kaldı  bakalım artık

Çevrimdışı nakres

• http://www.vwpasa.com/
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 09 Eylül 2009, 22:56:55 »
koltuk arkası kablo arızası pololara ait bir arızadır :)
 abs beynini tamir ettireceksin.
!!!!MECNUN  BİLSEYDİ VW SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...?????...!!!!
    http://www.vwpasa.com/   
    http://www.andcarotomotiv.com]Andcar Otomotiv Hizmetleri[/fon

Çevrimdışı horoz155

• horoz
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 09 Eylül 2009, 23:37:54 »
ben bu mereti nerde tamir ettirebilirim muglada bulunuyorum bu işten anlayan yoktur buralarda  tamiri ne kadar tutuyo ve tamir gercekten işe yarıyo mu?

Çevrimdışı estestven

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 30 Eylül 2009, 01:07:38 »
Benimde 10 gundur Abs arıza veriyor. Bugun goturdum servise V64 arızası verdi yani abs beyinde sorun var dediler. Bana bir telefon verdiler Abs ustası. İzmir Çiğli de bakalım arayacam ne diyecek goturmedim daha

Çevrimdışı horoz155

• horoz
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 02 Ekim 2009, 23:43:46 »
estestven  kardes en son bu konuyla ilgili yazdığımdan beri hiç bu konuyıu yazmadım ve o günden beri hiç bu arızaya baktırmadım onemli bi konu aslında ama alıstım gibi sanki... en son bujiler devir saati için adaptasyon yaptırmaya gittigim usta akünün üstündeki sigorta kutusu değiştiğinde bu problemin ortadan kalktığını soyledi abs hidrolik pompası yazıyo ve bu sorun beyin arızasıymıış bosch servisinde o sekilde soylediler dediğimde onların işine geliyo değiştirmek ugrasmak istemiyolar bilmezler ben kac tane bu sekilde arac tamir ettim dedi ve cok emin konustu kendinden bu parcada 110 la 130 tl arasında değişiyo ve garanti verdi abs cok zor bozulan bi parca hemen hemöen ole arıza vermez aracın saglam kaza yapması gerek dedi cogu bunu bilmiyo dedi bakalım parcanın gelmesini bekliyorum ben zorlamıyorum kendimi alıstım artık denizlide bu işi yapan bi servis buldum isterden numarasını veririm ama bi de ona baktır benim sigorta kutusunu zımparaladılar olmadı değişecek dediler bi umut bekliyorum işte..

Çevrimdışı horoz155

• horoz
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 09 Aralık 2009, 21:52:59 »
 ;D lanet abs den artık kurtuldum memleketim olan denizliye kurban bayramında gittiğimde oto mekanik sistemlerine bakan bir işyeri buldum hemen hemen butun arızaları tamir ediyolar ve garantili abs hidrolik pompası ve abs beyin karıncalanmasını tamir ettirdim 300 tl ile işin iiçinden sıyrıldım param gitti ama keyfim yerine geldi canavar gibi çalışıyo maşallah...

Çevrimdışı mikail

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 10 Aralık 2009, 11:53:26 »
usta ventoda 1.8 adz  gaza yüklenince motoru 4000-5000 deviri gödugum zaman ayagımı gazdan çekip vitesi boşa aldıgım zaman arabanın rolantisii düşük çalışıyor kontak açık kapayınca düzeliyor bu seferde 1-2 km düşük devirde kullanınca kendi kendine rolanti yükseliyor 2500.3000 e kadar geliyor rolanti kontak 

Çevrimdışı horoz155

• horoz
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 11 Aralık 2009, 00:21:05 »
rölanti devir regülatöründe arıza olabilir  gaz kelebeğinin temizlenmesi gerekebilir  yada adaptasyon ayarı yaptırman gerekebilir. zaten bu aracların en büyük aızaları ögrendiğime göre rölanti gaz kelebeği ve abs. bunlara bir baktır derim...

Çevrimdışı mikail

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 12 Aralık 2009, 13:14:37 »
sente ayarı bozuklugu ve avans ayarı bozuklugundan olabilirmi?

Çevrimdışı 06onur

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: golf tsi 122ps +LPG
« Yanıtla #25 : 12 Aralık 2009, 22:49:18 »
gaz (boğaz kelebeği) kirli olabilir. Ayarı boulmuş olabilir. Hararet müşirin bozuk olabilir. Sırayla denemen lazım. Olmadı boğaz kelebeği iç tesisatında potansiometrelerinde sıkıntı olabilir.  Boğaz kelebeğide kolay bozulmaz.
« Son Düzenleme: 12 Aralık 2009, 22:50:21 Gönderen: 06onur »
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di

Çevrimdışı mikail

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 14 Aralık 2009, 11:51:00 »
usta bide bu sabah bişey dikkatımı çekti ışıklarda duruyorum araba 2000 devirde çalışıyoro frene basıp ayagımı cektım 1300e distu tekrar basıp çektim 900 e düstü tekrar basıp çektim 600e falan indi baktım stop etcek gıbı oldu gaza bastım 1000 devirde çalışmaya devam etti arabayla 2000 devir civarlarında seyir halindeyken özellikle 2. viteste  ayrıca fren vestinhausundan hırıltı şeklinde ses geliyor sorunum frenle alakalı olabilirmi?

Çevrimdışı Mekatronik34

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 14 Aralık 2009, 13:52:32 »
Arkadaşım bahsettiğin arızaları net olarak şunu söyliyeyim Abs ile ilgili akü üzerindeki sigorta tablosunu degiştir hani şu üzerinde üç adet yeşil sigorta olan Onu değiştir sorun kalmaz.bogaz kelebeğininde kontrolünü gaz telini biraz gevşeterek yapın gaz teli hafif sıkarsa elli tanede kelebek değiştirseniz yine düzelmez.
Dikkat ısırır !!!