arkadaslar bugün bu konu ile ilgilendim gaz kelebeğim çok temiz daha yeni temizlewndi nerden baksanız1,5 kutu temizlenmesi için sprey harcandı fakat zaten temizdi kurum falanda yoktu içindi.arac sisteme bağlandığında rölanti devir regülatörü diyor ve hata veriyor bu hatada silinemiyor...bilgisayardan ayar yapılıyor calısırken rölanti normal fakat gaza yüklendiğiniz zaman rölanti bozuluyor ve sabit kalmıyor 9.5 ve 9.9 arasında gidip geliyor rölantide bi sorun vargaliba aracımı bosch servisine yarın bıkakacam ve kontrol edecekler ii tarafından düşünmek istiyorum tahminen ne kadaar tutar kotu tarafından düşünürsek değiştirilmesi gerekirse ne kadar vermem gerekiyo ayrıca abs ışığımda arada sırada yanıp sönüyo ve abs hidrolik pompası diyor ne gibi bi durumla karşı karşıyayım büyük ihtimalle bi temassızlık var ve devreye girmiyo abs yardımcı olun vereceğiniz cevaplar benim içöin onemli fazla para vermek istemiyorum alengirli bişey olduğu için fazla ücret talep ediyolar... biraz yorum yapsın arkadaslar bu problemle daha once karşılaşanlar...