Gönderen Konu: Golf IV Kompenant Hoparlör seçimi  (Okunma sayısı 6716 defa)

Çevrimdışı thesunblazing

• Profili Görüntüle
Golf IV Kompenant Hoparlör seçimi
« : 30 Aralık 2008, 17:46:56 »
Merhaba, 2001 G4 Comfortline ön ve arka kapılar için kompenant hoparlör seçimi yapmam için yardımcı olurmusunuz.bütçe olarak 2 çifti için 300-400 arası karşılayabilirim...Ölçü olarak 16 cm diye geçiyor forumda...13 cm olma olasılığı yoktur deilmi?...metre ile 13 cm gibi ölçtüm ama yanlış bi hareket de olabilir...saygılar...

Çevrimdışı smflzgolf

• Profili Görüntüle
Ynt: Golf IV Kompenant Hoparlör seçimi
« Yanıtla #1 : 30 Aralık 2008, 18:20:06 »
Niye hoporlör alıyorsun Comfortline ların hoporlorleri gayet güzel ve bence yeterli kendi kendinize iş çıkartıyorsunuz.. gerçi herkezin kendi tercihi ama madem fikir soruyorsun bu da benim fikrim.. ;)

Çevrimdışı PoloGTI

• Ersan
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Vw Polo 6N2
« Yanıtla #2 : 30 Aralık 2008, 18:43:46 »
Audiostation :tamamdir
Vw Polo 6N

Çevrimdışı thesunblazing

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 01 Ocak 2009, 22:47:58 »
orjinalleri gayet güzel,haklısın ama patladıı..daha kaliteli cihazı ve sesi arıyorum sadece..öyle abartmadan...

Çevrimdışı kerem81

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 02 Ocak 2009, 23:17:14 »
arkadaşım bence kenwood al derim son derece kaliteli

Çevrimdışı tuning_master_15

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 02 Eylül 2009, 23:57:56 »
aracta kaliteli ses istiyosan JBL al derimm 16 cm leri 150 ytl civarı olması lazımm.
>-----Gєηтℓємєη Oηℓу Lα∂ιєѕ Fσявι∂∂єη-----<

Çevrimdışı horoz155

• horoz
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 03 Eylül 2009, 15:39:33 »
arkadaşım 16 cm lik kicker ya da jbl al bence 2 takım senin işini çok rahat görür...  yaklasık fiyatı 110 ile 130 arasında değişiyo ole jameson kenwood alpine gibi markalara bakma kötü değiller ama daha iisini al bence
efsaneye binenlerde efsanedir...

Çevrimdışı barracuda

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 06 Eylül 2009, 00:18:05 »
arkadaşlar isteyen olursa arka kapılarımdaki infinity 16 cm mid tiz takımını satabilirim .jbl ile aynı grubun markasıdır kalite olarak jblden daha üstündür .sıfırdan farksız durumdalar. önce dinlersiniz araçta beğenirseniz söker veririm .

Çevrimdışı horoz155

• horoz
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 06 Eylül 2009, 21:31:01 »
arkadaslar golf 4 lerin hoparlor takımları hepsi blaukpunt mu benim arka hoparlarlörüm patlamıs yada bilemiyorum aldıgımda arka hoparlörler yoktu internete baktım bu hoparlörleri bulamadım kicker yada jbl kompanent takımı almak istiyorum fakat haliylen ses deişir diye ondekileride sökmek gerekiyo gibi bana bi fikir verin anfi olmadan bu seti teyb kaldırabilşr mi su an sadece ön takımlarla kullanıyorum buna ragmen sesde en ufak bi bozulma yok adamlar yapmıs yani arkadaslar fikirlerinizi esirgemeyin...

Çevrimdışı horoz155

• horoz
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 08 Eylül 2009, 22:47:17 »
arkadaslar bende arabama bu aralar set dösemeyi dusunuyorum bi arkadas yazmıs benimde arka hoparlörler yok sitelerden baktım blaukpunt compenant yok gibi bişey jbl yada kicker almayı dusunuyorum haliylen 2 takım olacak gittigidiyorda Audiostation adlı bas buldum kabinli 400 watt rms ayrıca kargoyuda onlar karsılıyo 200 tl civarında kullanan var mı bu markayı 2 takım compenant 400 watt rms bas anfi ne alayım sole 200 250 civarında bütce ayrımayı dusunuyorum kaç watt olsun amfi fikir verirseniz sevinirim jblnin compenant takımları 100 120 aarasında tavsiye edebileceginiz marka var mı...

Çevrimdışı alpergndz

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 12 Eylül 2009, 23:25:33 »
arkadaşlar isteyen olursa arka kapılarımdaki infinity 16 cm mid tiz takımını satabilirim .jbl ile aynı grubun markasıdır kalite olarak jblden daha üstündür .sıfırdan farksız durumdalar. önce dinlersiniz araçta beğenirseniz söker veririm .

benim boraya uyarmı?kaç para diyorsunuz?