Merhaba,
Ben yeni üyeyim, siteyi uzun zamandır takip edip okumaya çalışıyorum benimkine benzer birkaç örnek buldum ancak sanırım araçlar hep düz vites ve devir sorunları var.Benim arabam, 2004 model otomatik vites. Düz vitesle otomatik vites farkedermi bilmiyorum. Dur-kalk trafikte veya lambalarda beklerken stop etme ve hareket halindeykende gaz kesip devrin sıfıra düşmesi sorunları var. Normalde ise devirle ilgili bi sıkıntı yok. Boğaz kelebeği temizliğini her servise gittiğimde yaptırıyorum. Sonuç değişmedi. Hatta servisim son seferde temizlemeye bile gerek görmedi. Stop etme ile gaz kesme sorunu birbirleri ile ilişkilimidir?? Ben öyle olduğunu düşünüyorum
Sorun nüksederken araç duruyosa stop ediyor, hareket halindeyse gaz kesip devri sıfıra düşürüyor gibi geliyor bana. Araç iki yıldır bende, bir yıl önce LPG de taktırdım değişen bişey yok, aldığım günden beri bu sorun devam ediyor. İlk zamanlarda arabayı satmaya bile kalkışmıştım, ama baktım ki herkes aynı veya benzer dertlerden muzdarip, vazgeçtim.
Yardımcı olabilecekler yazarsa sevinirim..