nakres ede bi tecrübenizi alayım. yakıtı düşüremiyorum.km:0,435min. son gittiğim tamirci arkadaşta lambda mamda boş üst kapak sökülecek dedi. yeni aldım aracı 3ay oldu. normal sistem tüpte çalışıyordu. bende tehlikesinden dolayı ve hava filtresi kapağınıda bir kere hemde aldığım gün akşamına patlatınca söküp attım. benzine döndüm.
Tamirci usta şimdi diyor senin sorun üst kapak siboblarda. çiğ yakıt atıyor dedi. bu doğru gibi.özellikle ilk çalıştığında ve boşta dururken gazı kökleyip devri yükselttiğimde biraz beyaz duman atıyor.su eksiltiyor.kaçak yok.su gibi benzini içiyor.diyoki tüpte çalıştığında contalar siboblar gitmiştir,kaçırma yapıyor,benzinin yarısını yakar ken yarısını egsozdan atıyor,patlama dışında oluyor dedi.ya sıralı sistem tüp tak öle bin dedi yada üst kapak sökülecek diyor. ne yapmalıyım. zaten epey masraf ettim. 300-600tl arası masraf çıkacak dedi. bide şuvar aynı sistem sibob vs benzindede lpgde de çalışacak yani sıralıya geçsemde bi süre sonra o üst kapak vs. daha beter olup daha ağır masraf çıkarmaz mı. nede olsa sadece giren yakıt farklı .motor sistem aynı. usta bişi olmaz diyor ama bence şimdi olmazsa da uzun vadede iyice biter. gibi bilmiyorum.