merhaba arkadaslar, ben yeni katıldım siteye polo mu alalı da daha 2 ay oldu zaten. Ancak ruhsatı almadan lpg yi taktırdım işlettim. Benim motorum tek nokta enjeksiyonlu bu nedenle seçimde ve taktırmada sorun yaşamadım.
Gonlumce biniyorum arbama meğer benzin bizi araçtan sogutuyormus. Kullanımda kucuk bır guc kaybı yasadım, ilk calışmada da marş surem biraz uzadı, ancak bunları sadece ben fark edebiliyorum, yabancı bırı kullansa fark edemez. Hb polo ya taktırmak ısteyen arkadaslara tavsıyem sımıt tup bır mıktar pot farkı oluyor ama bagaj kurtuluyor, ben bagaja bır kontraplak kestirdim ve halının altına koydum yuzeyde hiçbir değişiklik yok.
Son olarak yakıt sarfiyatım bu sabah 10 ytl lpg aldım litresi 1,33 ytl, tam olarak 71 km şehir içi (ancak gayet sakın kullanırım aracı, ayrıca izmirdeyim yani kilit trafik yok), yarın akşam şehirdışına çıkıyorum onun hesabınıda burada paylaşacağım. Taktırmayı düşünen arkadaşlar taksicilere danışsın onlar kitabını yazmış ben birinden yakıt markası için tavsiye bile aldım.