bende de brc24 sıralı var,colombo dereceli, chip vs var, geçen gün uzun yolda 160-180 km/h ile izmite gittim geldim, km de 180 ykr yaktı, benzini düşünmeden basmak güzel...
benimde taktırmaya niyetim var acaba eski sistem lpg lerden taktıran warmı onlar hakkında yorumları olan varmı?
77bende de brc24 sıralı var,colombo dereceli, chip vs var, geçen gün uzun yolda 160-180 km/h ile izmite gittim geldim, km de 180 ykr yaktı, benzini düşünmeden basmak güzel...
tBurda,belirttiğin Colomba dereceli ve chip derken nedir anlatılan dğer markalarda yok mu? 'A mühendislik izmirde yok bildiğim kadarı ileselamlarAlıntı yapılan: polo34 - 30 Nisan 2007, 13:33:3577bende de brc24 sıralı var,colombo dereceli, chip vs var, geçen gün uzun yolda 160-180 km/h ile izmite gittim geldim, km de 180 ykr yaktı, benzini düşünmeden basmak güzel...arkadaşın arabasında dereceli egzantirik ve sonradan uygulama chip var.bunlar aracı güçlendirmek için yapılmış uygulamalar lpg sistemi ile alakası yok kafan karışmasınarkadaş örnek olarak demiş benim aracımda şunlar ve lpg sistemi bu kadar yakıyor demek istemişinşallah açıklayıcı olmuşumdur
plastik değilse emme manifoldu fiyat olarak ne kadar oynuyor lpg takılması?