Fren ana merkez motor bölmesindeki 3 yada 4 aten fren borusu çıkar genel sorun bunda olma ihtimali yüksek. Teker merkezleri ise ön ve arka tekerlerde toplam 4 adettir ama hepsi aynı anda kaçırma yapmaz ve 1 tanesi bozulduğunda bunu hemen anlarsınız frene ani basıldığında araç sağa sola çekme yapar..
dediklerini çok iyi anladım kardeşim .vesselam ana merkezde sıkıntımız.
frenin ilk bastığında sona kadar inip bikaç kez pompaladığında şişmesi sistemde hava olduğunu gösterir bi havasını aldır teker merkezlerinden ve ana merkezden muhtemelen düzelir.. tabiki merkezlerin herhangi biyerinden tekrar hava almıyorsa .. ana merkezde varsa bi hava altığı yer tekrar sisteme hava girer ve aynı sorun devam eder..
kaç kere hava aldırdım yavuz lakin 2 gun ancak idare ediyo sonra aynı.sagol ilgin için paşam
Konu güzel olmuş bende de bu sıra fren sıkıntısı var 1100 lerde hep böylemi bilmiyorum fakat westinghouse yok sistemde..kara düzen direk..fren daha aşşağıya indi muhtemelen bir yerden kaçırdık fakat kaçak yapan yer kendini kapattı suan ve altta kaçırmadan tutuyor..kıssadan hisse farklı hidrolikleri karıştırdığınızda bir çoğunuzun bildiği gibi sistemdeki plastik parçalara zarar verir.Ki zaten frenin tutmasını sağlayan contaklar vb plastiktir.Çok eskiden bir usta 3-4 marka sayıp bunlar birbirini bozmaz eksildiğinde birbirine eklenebilir demişti.Bu konuda bilgisi olan varmı veysele kadar araçla gitmem lazım Bu sırada 22 lik ana merkez elimde var tamir takımı değiştirip sağlam frene sahip olmak istiyorum diyene uygun verebilirim.
kardeşim frenın kaçlık oldugunu bılmıyorum henüz üzerındekının kullanılabılır olup olmadıgınıda bılmıyorum.kaça olduguna gore sanırım tamır takımı işi çözer fakat ben komple yenılemek istiyorum bi el atılmadık frenler kalmıştı şükür oda boy gösterdi
sıfırladık aracı sıfırladık
burcan ticaret teli bulamadım bu arada bılen varsa sorayım fiyatını. esin ticarette ana merkez 75 dedi.