Gönderen Konu: GOLF PACIFIC SES DONANIMI-TEYP  (Okunma sayısı 4583 defa)

Çevrimdışı orion35

• GOLF AŞKINA
    • Profili Görüntüle
GOLF PACIFIC SES DONANIMI-TEYP
« : 09 Eylül 2009, 22:29:19 »
sevgili dostlar, bir süredir düşünüp almak konusunda kararsız kaldığım ana üniteyi almış bulunmaktayım. aldığım cihaz PIONEER DEH-2100 UB. 4x50 mosfet çıkışı olan son derece kullanışlı, display aydınlatması itibari ile de Golfe uygun bir oto teyp. maliyeti 300TL.
aslında teyp dışında özellikle paylaşmak istediğim başka bir konu var sizinle, arabamı alalı yaklaşık 1 yıl oldu, bu süre zarfında müzik sistemi ile ilgili bir kaç şey düşündüm ama bunu hayata geçirmek için mali olarak durumumun düzlemesini beklemek zorunda kaldım. aracı aldığım kişi azda olsa bu işe meraklı biri olarak bagaj kapağının üzerine 2 adet 40 watt Alpine hoparlör montajlatmış ama ana ünite orjinal blaupunkt, bende bunun üzerine neler yapabilirim diye düşünürken arka kapı içlerinde hoparlörün, kapı açma kollarının önünde de tweeterın bulunmadığını farkettim, buraya iyi bir komponent koysam iyi olur diye düşünürken sonunda ana üniteyi aldım, teybin montajı sırasında çok ilginçtir arka kapı içlerinde hoparlör ve kapı kollarında tweeter olduğunu ve bunların orjinal fabrika çıkışlı olduğunu gördüm. Pacific sahibi arkadaşlar arka kapı içlerinde hoparlör ve tweeter var ::)
tesisatın montajını teybin 2 çıkışına 4 orjinal hoparlör, diğer 2 çıkışına da ALpıne hoparlörleri bağlayınca inanılmaz bir sesin oluştuğunu söylemeliyim. ayrıca orjinal teybinide sökmedim, sadece + - bağlantısını yaptırdım farları açtığımda ışıklandırmaları uyumlu olduğun için görüntü harika.hem orjinal teybi üzerinde kaldı hemde üstteki boşluk kapanmış oldu
bütün arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.kazasız günler, iyi sürüşler
Golf AŞkına...

Çevrimdışı yellow_driver

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: GOLF 6 1.6 TDİ
Ynt: GOLF PACIFIC SES DONANIMI-TEYP
« Yanıtla #1 : 10 Eylül 2009, 10:34:35 »
       hayırlı olsun. bizim arkadaşa da pasifik aldık, arkalar boş. akrabası yurt dışından gelme bir kenwood mp3 çalar vermiş, tamda    görüntüsü uyumlu. artık arkalara da hoparlör takacak...