Gönderen Konu: muaynee vakti geldi  (Okunma sayısı 5137 defa)

Çevrimdışı mertkoray

• Profili Görüntüle
muaynee vakti geldi
« : 15 Eylül 2009, 01:22:02 »
cumartesi günü aracımı muayneye götürceğim arrkadaşlar araçta spor yay var sorun olurmu acaba

Çevrimdışı nakres

• http://www.vwpasa.com/
    • Profili Görüntüle
Ynt: muaynee vakti geldi
« Yanıtla #1 : 15 Eylül 2009, 08:39:29 »
sorun  olmaz
!!!!MECNUN  BİLSEYDİ VW SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...?????...!!!!
    http://www.vwpasa.com/   
    http://www.andcarotomotiv.com]Andcar Otomotiv Hizmetleri[/fon

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #2 : 15 Eylül 2009, 13:27:29 »
Taktığın yayın TUV belgesinide götürürsen Kusursuz ibaresi yazılır ama herhangi bir belgesi yoksa Hafif yada ağır hasar yazma ihtimalleri var...

Ben götürdüğümde TUV belgesi vermemiştim Hafif hasar yazmışlardı ama geçti öyle...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı mertkoray

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 16 Eylül 2009, 00:53:00 »
belgem yok ikinci el almıştım bakalım bize ne yazacaklar

Çevrimdışı Ouzoo

• Bayılırım otobüs kokusuna
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 16 Eylül 2009, 09:25:32 »
yaydan geçersin sorun olmaz..Bende perşembe günü girecem bakalım..
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Çevrimdışı mertkoray

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 16 Eylül 2009, 21:13:53 »
bugün rot balans far ayarı frenlere baktırdım bide yarında kornoyı değiştrcem orjinalini takcam ferfari korno geçmiyor sanırım

Çevrimdışı Ouzoo

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 18 Eylül 2009, 13:16:27 »
Çaktım muayeneden  :D Hafif kusur sadece motor no bulunamaması..
Ağır kusur ise -Arka servis freni: %39 sapma var.
Ön frenler %3 te oldukça iyi..
%30 un altında kalırsa kusursuz olarak geçebiliyorsunuz..Arka kampanalar bitmiş durumda, Balatalar son seviyede ama kampanalar bitmiş bi takım sipariş ettim doğuştan tanesi 110 Tl ooooooooooohhhhhhhhhh yağsız..
Bayramdan sonra halledicem artık..Mimarsinan muayene istasyonunun hemen önünde srg servis var, yakın bir abimin..Fren kontrol yapılan silindir sisteminden kurmuş servise orada kontrol edip öyle girecemm. 2. seferde geçemezsem 124 TL harç yanacak çünkü..
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Çevrimdışı Ouzoo

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 18 Eylül 2009, 13:48:33 »
Bu arada farlara sorun çıkarmadılar..Muayene uzmanı tüv belgesi olmasıyla olmuyor farın üzerinde yuvarlak içindeki "E" işaretine bakıyoruz dedi..Ayrıca kısa/uzun far ayarsız ise artık hafif kusur ile geçebiliyormuş..Yani genel olarak en çok üzerine düştükleri şey frenler, ön takım, motor kulakları ve arka torsiyon gibi mekaniik şeyler.. Emniyet kemerlerine yolcu sayısına göre istiyorlar..Bende fazladan bitane daha çıktı 5 taneyi çıkartıp yerine bağladım..Farlar sinyallere bakıyorlar, stepneye hiç bakmadı, ilkyardım çantasını yolcu koltuğuna koymuştum tüp vs onlarada bakmadı..Eskiden kaporta hasarınıda yazıyorlardı şimdi hiç bakmıyorlar..Motor numarası bulunamadı ibaresini "kusursuz geçemezsin" yeminleri bozulmasın diye yazıyorlar sanırım..

Cross Polo 6n..

Çevrimdışı mertkoray

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 20 Eylül 2009, 01:07:32 »
20.09.2011 e kadar muayne sorunum kalmamıştır :D :bekleriz:

Çevrimdışı devran

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 20 Eylül 2009, 09:40:17 »
20.09.2011 e kadar muayne sorunum kalmamıştır :D :bekleriz:
hadı hayırlı olsun ouz abi

Çevrimdışı GolfMk1Diesel

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 20 Eylül 2009, 11:43:11 »
bizde geçen hafta geçtik muayneden tek kusurla oda akü kapakları  :t iğreç bi fotoğraf zorla çekebildim :t

Kılıçoğlu Garage.