selamlar,
senin aradığın spoilerdan bende arıyorum eğer BG gidersen benimde siparişlerim olucak
arka spoiler ve logusuz ön panjur BG fiyatları ne kadardır sence ?
quote author=krasen link=topic=11770.msg123970#msg123970 date=1253142582]
Tekirdag çorluda oturuyorum bulgarıstana gidip geliyorum bg de var mk3 parçası ama gezip bakma fırsatım olmadı uzun süredir takip ediyorum buradakı konuları buradakı parça fiyatları ila bulgarıstandakı fiyatlar arasında daglar kadar fark var şimdiye kdar 3 kez araba deiştirdim 3 de mk3 şimdiye kadar hiç arıza görmedim hiç birinden o yuzden vazgeçmem mk3 ten ilk arabam 1.9 tdi idi onu sattim 1.8cti aldim şimdiki 1.6 cl en ekonomik olanı çokta memnunum 15 gün önce gaz taktırdım yurt dışında aldigimda 140bin de idi 2 sene oldu su anda 229 binde aracım yag değişimi hariç hiç bişeyi deişmedi şimdi kısmetse vr6 almak istiyorum tabi askerligimi tamamladıktan sonra kasımda askere gidecegim için pek fazla ugrasmak istemiyorum bı arka cam üstü spoiler işimi gorucek şimdilik yasim 21 ama şimdiye kadar alip satigim arabaların adii hesabi yok yurt dışından parca isteyen arkadaslar var ise yardımcı olabilirim mk3 yedek parçaları tr nazaran bg de daha ucuz en azından orj alman mali yardımlarınız için tesekurler...
[/quo