Gönderen Konu: jetta çalışmıyor....  (Okunma sayısı 4399 defa)

Çevrimdışı freezez

• Profili Görüntüle
jetta çalışmıyor....
« : 27 Kasım 2009, 23:05:41 »
arkadaşlar merhabalar herkezinbayramını kutluyorum.... bayramın ilk günü aracım arıza yaptı şimdi arızayı şöyle anlatayım aracımı park ettim hiç bir sorunu yoktu 3 saat sonre gittiğimde parkları açtım göstergedeki uyarı işaretleri yanıyor fakat diğer lambalar yanmıyor marşa bastığımda araç çalışıyor 3 saniye sonra stop ediyor şimdi benim bakabileceğim veya yapabileceğim birşey varmıdır sizlerden yardım bekliyorum...hayırlı akşamlar

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
Ynt: jetta çalışmıyor....
« Yanıtla #1 : 27 Kasım 2009, 23:19:53 »
Hayırlı bayramlar..

Jetta nedir bilgi yazarsan iyi olur..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı freezez

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 27 Kasım 2009, 23:23:05 »
2006 jetta 1.6 Middile kardeşim

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #3 : 27 Kasım 2009, 23:43:20 »
Sizin yapabileceğiniz ilk önce sigorta kutusuna bir bakın belki atık yada temas etmeyen bir sigorta olabilir eğer yok ise motor bölmesinde elektrik ve hava hortumlarını gözden geçirin çıkan yada kopan bişey olma ihtimali var....

Havalar malum kış ayları aracın nem yapamsına sebep oluyor ve buna bağlı soketlerde temassızlık oluşabiliyor tabi birde blimum hayvanatın kaput içinde yatmasıda olabilir 3 gün önce bir kedi yolda kalmama sebep oldu mesala.. Bobin fişimi yerinden oynatmış yolda titreşimden tamaı ile çıkmış buda bana gece vakti tam 20dk ama malolmuştu..
« Son Düzenleme: 27 Kasım 2009, 23:44:54 Gönderen: Mk1GTI »
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"