Ikinci el olarak hem jetta hem de golf Turkiye de tutulan hemen satabileceginiz ve deger kaybinin diger firmalara gore az olmasindan dolayi herhangi bir sorun yasamazsiniz.
Jetta ve golf platformalarina bakildigi zaman ic mekan genisligi,kalite ve konforun birbirine cok yakin oldugu zaten goruluyor.
Burda onemli olan bagaj hacmi.Eger aile olarak kullanacaksaniz jetta guzel bir secenek olur.Ornegin ben babama aile icin kullanilacak hb bir arac kesinlikle aldiramam, almaz zaten.
Burda motor seceneklerine baktigimiz zaman bir esitsizligin oldugunu goruyoruz.Bunun sebebi nedir bilemiyorum ama zaten sadece motor ozellikleri,yakit tuketimi ve hizlanma verileri dusunuldugu zaman 1.4 tsi golf onde gogusler damali bayragi.Fakat ayni motor ayni donanim seviyesinde olan jetta ve golf karsilastir dersen bu sizin kisisel ihtiyaclariniza gore degisir.Jetta tercihi sadece bagaj hacminden dolayi satin alinir diye dusunuyorum.Bunun disinda golf e karsi bir artisini gormedim.
Benim kisisel fikrimi sorarsan ben ikisini de almazdim.2008 civic sedan elegance 1.6 125 hp vtec alirdim
Kolay gelsin.